ESTUDIS

UNIVERSITARIS

 

descripció

El model universitari català posa l’èmfasi en l’estudiant com a eix del procés d’aprenentatge. Tu tries què vols fer i fins on vols arribar.

L’estructura actual dels estudis universitaris fixa tres cicles que condueixen a l’obtenció dels corresponents títols universitaris oficials de grau, màster universitari i doctorat. Així, el Marc Espanyol de Qualificacions per a l’Educació Superior (MECES) estableix tres nivells de qualificació d’acord amb els resultats d’aprenentatge que proporcionen els estudis: el grau (nivell 2), el màster universitari (nivell 3) i el doctorat (nivell 4).

El procés d’aprenentatge per obtenir aquestes qualificacions es mesura en crèdits ECTS (European Credit and Accumulation System), una eina bàsica del Procés de Bolonya que fa més compatibles els sistemes educatius de l’espai europeu i que, per tant, et permet moure’t d’una universitat a una altra.

En aquest context, el Govern de la Generalitat de Catalunya ha volgut incidir en el fet que tots els plans d’estudis de Grau de les universitats de Catalunya incloguin pràctiques externes en empreses o institucions i també matèries que garanteixin el coneixement d’una tercera llengua, preferentment l’anglesa.

Estudis Universitaris cuadre
estructura-dels-estudis-superiors

expositors

UNED Girona

UNED

GIRONA

uab2

UNIVERSITAT

AUTÒNOMA

DE BARCELONA

LOGO EUSES

EUSES

CENTRE GARBÍ

ERAM ESCOLA UNIVERSITÀRIA

ERAM

UdG - Promoció UdG

UdG

Logotip_Collegi_Aparelladors - Disseny Iglésies Associats
LA SALLE
BARCELONA
CAMPUS
UVIC 6

EUNCET

Universitat Oberta de Catalunya

UOC

logo-ostelea - Paola Valenzuela

OSTELEA

Logotip_Collegi_Aparelladors - Disseny Iglésies Associats
COL·LEGI
D’APARELLADORS
DE GIRONA
logo-Barcelona Culinary Hub - BARCELONA CULINARY HUB

BARCELONA
CULINARY HUB

logofORMAATIC - Nil Agut Mesones
ESCOLA
UNIVERSITÀRIA
FORMATIC
BARCELONA
ERAM ESCOLA UNIVERSITÀRIA

UNIVERSITAT

DE BARCELONA

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad