ESCOLA UNIVERSITÀRIA

ERAM

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

L’Escola Universitària ERAM-UdG, és un centre adscrit a la Universitat de Girona on s’imparteixen 3 graus, el Grau en Arts Escèniques – Interpretació, Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia i el Degree in Communication, Audiovisual and Multimedia.

L’objectiu de l’ERAM és convertir-se en l’escola universitària de les arts, i vol anar introduint altres disciplines, com la música, la moda o les belles arts. L’ERAM està situat a la Fàbrica Coma Cros de Salt (Girona), que consta de 16.00m2 i que allotja: el Teatre El Canal, aules pràctiques, aules d’informàtica, laboratori de mitjans audiovisuals, sales d’estudis, Biblioteca, sales de treball, sala d’assaig i plató.

L’enfocament pràctic dels tres estudis converteix l’ERAM en un centre creatiu de primer nivell. Els tres graus es retroalimenten per ser més proactius i creatius.

La innovació educativa és la base de la nostra escola, el nostre propòsit és observar les necessitats actuals dels professionals dels sectors per adaptar-ho als nostres plans d’estudis.

DADES DE CONTACTE

AdreçaC/ Sant Antoni 1, 17190, Salt

Telèfon Telèfon: 972 402 258

email Correu electrònic: eram@eram.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad