OFICINES DE TREBALL

 

Què és el SOC?

El Servei d’Ocupació de Catalunya és l’organisme públic que gestiona i integra el conjunt de programes i serveis ocupacionals per mantenir i fomentar l’ocupació estable i de qualitat a Catalunya. La missió del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya és millorar l’ocupabilitat de les persones i donar suport a les empreses per a millorar-ne la competitivitat mitjançant la planificació, l’organització, la gestió i la integració del conjunt de serveis i de programes ocupacionals. A través de les Oficines de Treball porten a terme les principals accions per ajudar les persones i les empreses en l’àmbit laboral i formatiu.

Què són les Oficines de treball?

Són les unitats de referènciadel Servei Públic d’Ocupacióal territori pel que fa a l’ocupació, la gestió dels processos d’intermediació, l’orientació i la formació.

Què fan les Oficines de Treball i com et poden ajudar?

  • Inscriuen les persones com a demandants d’ocupació i ofereixen el servei adequat per millorar les possibilitats d’ocupació
  • Informen sobre les mesures de foment de l’ocupació, formació professional ocupacional, modalitats i normes de contractació, mercat de treball, etc.
  • Interrelacionen les ofertes de feina amb aquelles que s’adeqüin millor al perfil professional del demandant.
  • Informen dels serveis que ofereixen, i deriven d’acord amb les necessitats de millora.
  • Realitzen un acompanyament per tal que el demandant pugui aprendre millor en què pot treballar, què pot o ha de fer per millorar l’accés al mercat de treball o en el procés de cerca de feina.
  • Inscriuren i informen i dissenyen serveis i programes en el marc de la Garantia Juvenil.

On les pots trobar i com hi pots contactar?

Per contactar amb les oficines cal trucar al telèfon 900 800 046 des d’on es podran resoldre les consultes, atendre tràmits, o facilitar-te cita prèvia per anar a l’oficina de referència si fos necessari.

Les Oficines de Treball de les comarques gironines són a Blanes, Figueres, Girona, la Bisbal d’Empordà, Olot, Palamós, Ripoll, i Salt. Per saber quina oficina correspon a cada municipi es pot consultar el cercador d’oficines del web del SOC.

També pots mirar el portal de recerca de feina Feina Activa, on hi trobaràs ofertes de feina i podràs presentar les teves candidatures.

Junts_SOC_GENE_MINISTERIO_JUVENIL
Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad