MOBILITAT

INTERNACIONAL

 

descripció

Per sortir a l’estranger és important estar ben informat. I si a més vols millorar els teus coneixements en idiomes t’hem preparat un recull de servei on pots trobar tot i més del que et pot interessar.
Si vols treballar a l’estranger, hi ha diferents programes de la Generalitat de Catalunya que t’ho faciliten:

EXPOSITORS

EJ - Oficina Jove

EUROPA

JOVE

Girona (BritishSummer)

BRITISH

SUMMER

EXPERIENCE

Iboix Escola - escola iboix

EUNCET

hes idiomas 2019 - Hes Idiomas

HES

IDIOMAS

Logo_EURODYSSEY

El Programa Eurodyssey són pràctiques professionals, remunerades amb una beca mensual que permet atendre les despeses per manteniment, allotjament i transport local, i gaudir d’una formació lingüística a càrrec de la regió d’acolliment.

tln mobility

El Programa TLN Mobilicat son pràctiques formatives no remunerades en entitats o empreses, públiques o privades, d’estats membres de la Unió Europea.

Baden_Wurttemberg

El Programa de mobilitat laboral Catalunya/Baden-Württemberg és formació subvencionada en llengua alemanya fins a assolir el nivell adient (B2) per a poder incorporar-se a un lloc de treball a la regió alemanya, sense ser necessari disposar d’un nivell previ d’alemany.

eures_logo_transparent
La Xarxa EURES ofereix serveis a les persones demandants d’ocupació i a les empreses que desitgin beneficiar-se del principi de la lliure circulació de persones, proporcionant la màxima informació i l’assessorament sobre ofertes i demandes d’ocupació, ajudes a la mobilitat i contractació/col·locació, situació i evolució del mercat de treball, i sobre les condicions de vida i treball de cada país.
Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad