HES IDIOMAS

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

HES Idiomas és una empresa fundada l’any 1989, amb més de tres dècades d’experiència com a majorista de la organització i promoció de programes i cursos d’idiomes, anys acadèmics i trimestres escolars a l’estranger, així com campaments internacionals destiu.

Som membres d’ASEPROCE, el que ofereix una garantia de legalitat, professionalitat, qualitat i seguretat a la contractació dels cursos i programes a l’estranger.

Passem una auditoria anual realitzada per Lloyd’s Register, obtenint un Certificat de qualitat, cosa que ens ajuda a millorar dia a dia.

Els anys d’experiència a l’organització dels cursos d’idiomes per a nens, joves i adults a l’estranger i una cura selecció de les empreses, organitzacions, allotjaments, famílies amfitriones i les millors escoles dedicades a l’ensenyament dels idiomes, ens garanteix que una de les millors opcions per aprendre, millorar i practicar un idioma, és la integració, convivència i adaptació a la cultura i costums del país amfitrió.

Els nostres programes contemplen tots aquests aspectes, això fa que puguem oferir una excel·lent qualitat, tant en programes, en allotjaments en famílies (en molts casos, seleccionades per les nostres coordinadores locals), com a les destinacions, buscant llocs tranquils i segurs per poder gaudir d’una estada enriquidora.

El nostre equip de professionals als diferents departaments, està a la vostra disposició per assessorar-vos en poder triar el programa que millor s’adapti a les vostres necessitats i ampliar-vos la informació en qualsevol dels nostres cursos, programes a l’estranger o campaments d’estiu.

OFERTA FORMATIVA

Estudiar Idiomes Catàleg Joves a l’estranger

Estudiar a l’Estranger Any escolar a l’estranger

Campaments Internacionals d’Estiu Natuk

DADES DE CONTACTE

AdreçaRonda Ponent, 59. 08206 Sabadell

AdreçaC/ París, 168. 08036 Barcelona

Telèfon Telèfon: 937 277 000

email Correu electrònic: hes@hesidiomas.com

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad