LA SALLE

UNIVERSITAT

RAMON LLULL

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

La Salle Campus Barcelona, membre fundador de la Universitat Ramon Llull, és un centre universitari que ofereix programes universitaris de Grau, Postgrau i Màster, PhD i especialització en les àrees de coneixement Arquitectura, Art, Animació i Multimèdia, Business & Management, Informàtica, Enginyeries TIC, Enginyeria de la Salut i Filosofia i Humanitats amb la tecnologia com a element essencial del seu ADN.

La Salle Campus Barcelona aposta per l’emprenedoria, la interacció constant entre alumne i empresa i la recerca aplicada. A més, fidel a la seva missió de formar professionals amb valors capaços de transformar la societat, propicia el desenvolupament de la sensibilitat social i humanística de l’alumne.

Compta amb un espai d’innovació únic: l’Internet of Things Institute of Catalonia, el primer laboratori europeu d’innovació i recerca sobre l’internet del futur, que enforteix l’ecosistema d’innovació, transferència i recerca de La Salle Campus Barcelona.

La Salle és la xarxa més gran Global sense ànim de lucre que es dedica específicament a l’educació. Té més de 300 anys d’història i està present en 80 països. La formen 1.083 centres educatius i 65 universitats, amb 1.000.000 d’alumnes, 300.000 d’ells universitaris.

OFERTA FORMATIVA

DOCUMENTACIÓ

DADES DE CONTACTE

Adreça C/ Sant Joan de La Salle, 42 08022 Barcelona

Telèfon Telèfon: 932 902 405

email Correu electrònic: sia@salleurl.edu

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad