portada-expojove-dalt

Dies

Contactes directes

Usuaris

Visualitzacions

Presentació EXPOJOVE21

Celebrem una nova edició de la fira Expojove, una fira molt estimada per nosaltres i que ha evolucionat molt des de fa quinze anys. Les circumstàncies actuals de la pandèmia han accelerat una evolució de la mateixa que de ben segur també ens hi hagués portat, ja que el format virtual és un entorn natural per a tots nosaltres.

Volem ajudar-vos en el disseny del vostre futur formatiu i laboral. Som conscients que no és fàcil per això, us posem a l’abast no només un recull d’informació sinó una fira virtual amb un equip de professionals que es posen a la vostra disposició per poder ajudar-vos en l’orientació i la presa de decisions.

Pensem que la distància física a que estem obligats la podem salvar essent molt propers a través de la pantalla i estant al vostre costat.

Endavant Expojove virtual 2021!!!!

Professionals de joventut del Consell Comarcal I dels ajuntaments, així com professionals del Departament d’Ensenyament i de les Universitats, us hi volen acompanyar.

PARTICIPA AL CONCURS “TWO POTS”

Respon les 5 preguntes que trobaràs al següent enllaç:

I si les encertes entraràs al sorteig del xec-regal d’ABACUS de 100 € que farem els dies 23 i 30 d’abril, a les 13 h, en directe a la través de la plataforma Zoom (ID de reunió: 852 7230 4786):

per a professionals

Descarrega el dossier

Material_professionals DOSSIER expojove

Tria Educativa

Captura triaeducativa