CNTEC

 

 

BENVINGUDA

video descripció

DETALLS

CNTEC som un centre de formació professional, amb experiència des de 1988 en la formació professional del sector sanitari i sociosanitari, i formem part de CEDETEC Group, juntament amb Centre d’Estudis Catalunya CEDESCA (Barcelona).

Actualment, ens trobem en plena expansió, amb un nou centre a Girona com a centre homologat del Departament d’Educació (codi de centre FP: 17010773).

Oferim cicles formatius amb titulació oficial i cursos privats, en diferents modalitats: presencial, online i online amb reforç. 

Tenim la missió d’educar, formar, orientar i acreditar al nostre alumnat de totes les competències, aptituds, actituds i valors que es necessiten per a treballar en un entorn laboral. El nostre e projecte educatiu ens permet formar a nous i noves professionals dia rere dia col-laborant en el seu progrés personal.

El nostre model educatiu té a l’alumnat com a centre de l’aprenentatge i considera a l´equip docent com a acompanyants del seu procés formatiu.

Podeu gaudir d’un espai físic, modern, totalment equipat i favorable a la comunicació on establir relacions entre companys i companyes.

Oferim també un Campus Virtual d’última generació, com a espai virtual que els permet accedir a una gran varietat de materials i recursos didàctics innovadors, pensats i creats per al nostre alumnat.

Agafem la pràctica com una base important d’aquest mètode d’ensenyament i aprenentatge. A més volem garantir el desenvolupament de les seves competències professionals i digitals, amb el “learning by doing”, aprendre fent.

OFERTA FORMATIVA

OFERTA FORMATIVA

icone-link CFGM Farmàcia i Parafarmàcia Farmàcia i Parafarmàcia

icone-link CFGM Cures Auxiliars d’Infermeria Cures Auxiliars d’Infermeria

icone-link CFGS Higiene Bucodental Higiene Bucodental

icone-linkCFGS Integració Social Integració Social

icone-link CFGS Documentació i Administració Sanitàries Documentació i Administració Sanitàries

icone-link CFGS Dietètica Dietètica

icone-link CFGM Atenció a persones en situació de dependència Atenció a persones en situació de dependència

icone-link CFGM Emergències Sanitàries Emergències Sanitàries

DADES DE CONTACTE

Adreça C/ Carles Rahola 6-10 17003 Girona

Telèfon Telèfon: 972 655 747

email Correu electrònic: cntec@cedetecgroup.com

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad