UNIVERSITAT DE LES

ILLES BALEARS

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

El caràcter pluriinsular de les Illes Balears es reflecteix també en l’estructura de la UIB, amb un campus a Palma i dues seus, a Menorca i a Eivissa i Formentera.

El campus s’ubica en un entorn natural. Les Illes Balears són pura diversitat. Illes que, lluny d’una uniformitat, tenen el seu propi caràcter. Illes plenes d’història i d’un patrimoni cultural i monumental que tanca l’empremta i el testimoni de totes les cultures que hi han recalat. 

Som una Universitat en què el nombre d’estudiants per aula no és gran. Això facilita que el contacte amb el professorat sigui directe, proper i àgil, i fa possible que la transferència entre la recerca dels docents i la realitat de l’aula sigui constant.

A més, la UIB compta amb tot un seguit de professionals d’administració i serveis que fan possible que el teu dia a dia a la nostra universitat transcorri sense problemes.

Tot això sense oblidar les jornades, els tallers, seminaris, l’orientació professional, etc., que t’oferim al llarg de tot un any acadèmic en què tu ets el protagonista.

DADES DE CONTACTE

Adreça Cra. de Valldemossa, km 7.5. Palma

Telèfon Telèfon: 971 173 000

email Correu electrònic: alumnes@uib.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad