UVIC

UNIVERSITAT DE VIC

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

La Universitat de Vic РUniversitat Central de Catalunya t̩ un campus a Vic (UVic), amb una seu a Granollers, i un campus federat a Manresa (UManresa).

Oberta al món i enfocada a la formació integral dels estudiants, la UVic imparteix estudis de graus i cicles formatius en els àmbits de les biociències, les enginyeries, la comunicació, l’empresa, l’educació, l’esport, la salut i la traducció.

Ofereix 23 graus, 4 cicles formatius de grau superior, 16 màsters universitaris i 9 programes de doctorat, pensant en la formació global de les persones i en la seva inserció professional.

Compta amb gairebé 5.300 estudiants de títols oficials i uns 5.000 de formació contínua.

Està situada en un entorn de ciutat-universitat i fa una èmfasi especial en la relació entre el professorat i l’estudiant, en la recerca de la formació global i en la inserció professional.

El model de formació de la UVic-UCC orienta la pràctica docent i el procés d’aprenentatge dels estudiants en els diferents nivells de l’educació superior (graus, màsters, doctorats i formació contínua) i en les diverses modalitats (presencial, semipresencial i online).

 

DADES DE CONTACTE

Adreçac. Sagrada Família, 7 08500,Vic

Telèfon Telèfon: 938 861 222

email Correu electrònic: universitatdevic@uvic.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad