UNIVERSITAT

DE LLEIDA

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

La UdL combina una llarga i fructífera tradició universitària amb una estructura jove i dinàmica que aposta decididament per una formació i una investigació de qualitat.

La UdL gaudeix d’un posicionament rellevant pel que fa als estudis agronòmics i forestals, però també en els estudis de la resta d’àmbits del coneixement.

S’ofereixen graus i dobles graus únics arreu del territori en: arts i humanitats, ciències, ciències de la salut, ciències socials i jurídiques, i enginyeria i arquitectura.

La docència s’imparteix als moderns i ben equipats espais dels campus universitaris de Lleida i d’Igualada.

La UdL és una universitat propera i de dimensions humanes que permet a l’alumnat ser un dels principals protagonistes, amb un extens programa de beques i ajuts propis.

També cal destacar el moviment associatiu cada cop més important que engloba el Consell de l’Estudiantat i les associacions universitàries culturals, artístiques, d’oci i esportives

DADES DE CONTACTE

Adreça Universitat de Lleida.Unitat d’Informació i Orientació Universitària

Telèfon Telèfon: 973 003 588

email Correu electrònic: secundaria@udl.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad