RESIDÈNCIA

LA SALLE BONANOVA

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

La Residència La Salle Bonanova (RLSB) és una proposta d’allotjament, a una ubicació excel·lent, per a joves estudiants que necessiten a Barcelona un espai acollidor.

Un equip d’animació treballa les 24 hores com a suport davant de qualsevol inconvenient que pugui sorgir, ja sigui per resoldre un tema logístic com per així també comptar amb ells com a sosteniment emocional/social.

Acompanyem els residents en el dia a dia, amb tot el respecte per la seva intimitat i independència.

La Residència permet els seus usuaris gaudir de la seva estada dins d’un clima de convivència, respecte i familiaritat que faciliten la consecució dels seus objectius.

El nostre objectiu és assegurar l’èxit acadèmic de cadascun dels residents.

Dins de la residència es viu una energia única que la generen tots els que hi treballen: personal de recepció, manteniment, equip de neteja, servei de cuina, tècnics informàtics.

Un equip humà que treballa per i pel resident. El resident troba qualitat humana, comprensió, suport, empatia i límits amb amor dins aquesta gran família que som les 24 hores, ja que l’equip d’animació està disponible tot el temps.

L’equip d’animació de la Residència garanteix una atenció personalitzada, i prioritza qualsevol necessitat particular que puguis tenir. Oberts al diàleg i a mantenir una comunicació fluida.

És un espai organitzat per poder desenvolupar les habilitats interpersonals, coneixent moltes persones noves i fent noves amistats. I oferim ajut i pautes per organitzar el quotidià, els temps i l’assoliment d’objectius. Potenciem el servei de pertinença a la residència, per sentir-ho com una segona casa, la casa a Barcelona.

DADES DE CONTACTE

Adreça Passeig de la Bonanova, 8. 08022 Barcelona

Telèfon Telèfon: 932 540 965

email Correu electrònic: info@residencialasalle.com

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad