QSTURA

ESCOLA DE MODA I TÈXTIL

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

L’any 2007 neix Qstura de la necessitat reiterada dels alumnes d’una formació personalitzada i pràctica a Girona on poder fer realitat les seves creacions.

Qstura, Escola de Moda està actualment ubicada al Parc Científic de la Universitat de Girona, en un ampli i lluminós espai, amb unes instal·lacions excel·lents i amb la maquinària i el material adequat per tots els nivells i totes les edats. Comptem amb un professorat altament qualificat i en actiu en el sector i amb un mètode d’ensenyament innovador, modern i pràctic. Respectant la Sostenibilitat i la Moda ética.

Amb la seva situació estratègica, Qstura gaudeix de les sinergies que aporten les diferents entitats i empreses que es troben al Parc. Així, els alumnes estan en un constant ambient emprenedor i que els aporta nous punts de vista i motivació.

Qstura posa al teu abast maquinària d’última generació: des de màquines bàsiques per aprendre i introduir-te a la costura, fins a maquinària d’ús professional com la utilitzada a les empreses: màquines planes, overlocks, recubridores, centre de planxat, termofixadora, etc. Disposem també del programari Gerber Technology v.10 de patronatge digital, actualment el més utilitzat a les empreses, i d’un sistema de patronatge propi, intuïtiu i eficaç. A Qstura també trobaràs tot el material que necessites per avançar en els teus projectes i no parar de crear.

L’escola també organitza xerrades especialitzades, workshops, desfilades, col·laboracions en actes benèfics, excursions culturals i didàctiques i moltes altres activitats i iniciatives.

Qstura s’ha convertit en un referent del sector: impartim classes en grups reduïts i amb atenció molt personalitzada, on ja han pogut aprendre més de 7800 persones!

OFERTA FORMATIVA

Estudis Professionals Diploma de Moda i Tèxtil

Escola Taller Qstura i Patronatge

Formació Online Disseny de moda online

DOCUMENTACIÓ

DADES DE CONTACTE

Adreça C/ Emili Grahit, 91. 17003 Girona

Telèfon Telèfon: 972 003 166

email Correu electrònic: info@qstura.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad