MASCOTA

HOME

ACADEMY 

 

DETALLS

Mascota Home és una academia que s’ha creat per tal d’omplir el buit actual en la formació professional com a Tècnics i Tècniques en Perruqueria Canina i Tècnics i Tècniques en Clínica Veterinària.

CURS PERRUQUERIA CANINA: L’experiència de més de 25 anys de les nostra docent en l’àmbit de la perruqueria canina com a formadora i propietària d’una perruqueria canina ens ha fet comprovar que quan un/a alumne/a a finalitzat un curs dels que es realitzen actualment no té prou coneixements com per a començar a treballar per si sol/a per manca de formació i/o coneixements pràctics.

El nostre curs és de 240 hores pràctiques a les nostres instal·lacions i 10 hores teòriques en grups reduïts de màxim 6 alumnes.

És un sistema de formació molt personalitzat per tal de donar un exhaustiu i millor atenció i aprenentatge a l’alumnat.

Amb aquest sistema formatiu l’alumnat pot accedir al món laboral amb molt d’èxit.

CURS TÈCNIC/A EN CLÍNICA VETERIANÀRIA: El nostre curs formatiu de 250 hores lectives se li han de sumar 350 hores de pràctiques en llocs de treball.

La dilatada experiència de les nostres docents en l’àmbit del sector veterinari com a formadores ens ha fet comprovar que amb 600 hores de formació l’alumnat té prou coneixements com per a començar a treballar.

Fem grups reduïts per tal de donar un exhaustiu i millor servei i aprenentatge a l’alumnat.

Amb aquest sistema formatiu l’alumnat pot accedir al món laboral amb molt d’èxit.

DADES DE CONTACTE

Adre̤a Carrer Migdia, 90 Р92, 17003 Girona

Telèfon Telèfon: 972 207 216

email Correu electrònic: info@mascotahome.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad