LA DIANA

ESCOLA DE TEATRE

I TEATRE MUSICAL

 

BENVINGUDA

DETALLS

La Diana és una escola d’arts escèniques inspirada en el mètode Stanislavski, que utilitzen altres centres com Actor’s Studio de Nova York.

Amb el nostre mètode, cada alumne farà un treball d’investigació basat en l’assaig, l’autocrítica i en l’avaluació continuada de cada exercici per trobar les eines necessàries per ser actors i actrius professionals, espontanis, creatius, participatius i constructius.

Volem aconseguir que l’alumne experimenti les emocions reals que viu el personatge jugant a creure i viure les situacions de ”aquí i ara” de l’escena.

Som l’única escola de la província que ofereix un Graduat professional de Teatre Musical i/o d’Arts Escèniques amb uns horaris flexibles per poder compaginar amb el teu dia a dia, i amb la possibilitat d’escollir entre una àmplia gamma de programes d’arts escèniques que inclouen interpretació, dansa, cant, producció, cinema, càsting, dicció catalana i castellà, Repertori Musical, etc.

Un dels nostres objectius com a escola és aconseguir que el nostre alumnat treballi de la interpretació.

Acompanyem des d’un inici en la cerca de càstings, col·laborem amb representants i portem a actos/actrius i directors/es en actiu per apropar el món laboral a l’escola.

DADES DE CONTACTE

Adreça Passeig d’Olog, 68-70 17005 Girona

Telèfon Telèfon: 872 040 633

email Correu electrònic: hola@ladiana.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad