KREAS

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

La Fundació KREAS fou constituïda el 2013 a la ciutat d’Olot com a fundació privada sense ànim de lucre per donar resposta a una necessitat d’incorporació de personal qualificat per part de les empreses del sector alimentari.

Actualment ha esdevingut un centre de formació professional integral de referència en l’àmbit de la indústria càrnia i agroalimentària amb 8 centres acreditats arreu de Catalunya per impartir formació professionalitzadora.

En els seus òrgans de govern hi participa la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC) que aglutina la representació de més del 95% de la producció càrnia catalana, la Fundació Universitària Balmes (FUB), entitat titular de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, els Ajuntaments d’Olot i Vic i diverses empreses referents en l’àmbit alimentari. A data d’avui KREAS ha impartit més de 30.000 hores de formació a més de 1.200 alumnes, obtenint una inserció laboral del 96% del seu alumnat.

Més d’una cinquantena d’empreses han acollit alumnes en dualitat.

Dins l’oferta formativa del centre, la Fundació destaca per la impartició en modalitat dual de Certificats de Professionalitat vinculats a indústries alimentàries així com el Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat en la indústria alimentària.

També ofereix un ampli ventall de formació contínua i tallers alimentaris.

Kreas ha apostat per la dualitat com a valor diferencial de la formació que imparteix, amb el convenciment que una formació que s’apropa a la realitat de les empreses és la més útil per assolir objectius formatius i per a la inserció laboral dels col·lectius que fan la formació.

El centre ha estat reconegut i guardonat en diversos entorns educatius i professionals.

DOCUMENTACIÓ

DADES DE CONTACTE

Adreça C/ Fontanella, 3. 17800 Olot

Telèfon Telèfon: 972 260 714

email Correu electrònic: info@kreas.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad