INSTITUT

DE VILAFANT

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

L’Institut de Vilafant disposa de tres línies d’ESO i dues línies de Batxillerat. A més, des del curs 2015/16 també s’hi imparteix el cicle formatiu de grau mig d’Activitats Comercials de la família professional Comerç i Màrqueting.

 

El CFGM d’Activitats Comercials té una durada de 2.000 hores distribuïdes en dos cursos escolars que condueixen a l’obtenció del títol de tècnic en Activitats Comercials.

 

En el segon curs del cicle formatiu, l’alumne/a ha de realitzar unes pràctiques en empreses de la zona en l’àmbit del comerç, les vendes o la distribució. (immobiliàries, concessionaris de cotxes, botigues de moda, esports, flors i plantes, parament de la llar, supermercats…)

 

La formació que s’adquireix en aquest cicle serveix per treballar en tot tipus d’activitats de comercialització i distribució de béns i/o serveis, així com saber gestionar un petit establiment comercial.

OFERTA FORMATIVA

Activitats Comercials (GM) Comerç i màrqueting

DOCUMENTACIÓ

DADES DE CONTACTE

Adreça C/ Pla de l´Estany s/n. 17740 Vilafant

Telèfon Telèfon: 972 508 2852

email Correu electrònic: b7008390@xtec.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad