INSTITUT
VESCOMTAT DE CABRERA

BENVINGUDA
VÍDEO DESCRIPCIÓ
DETALLS
Al CFGM d’Elaboració de productes alimentaris coneixeràs els aliments i els seus
processos d’elaboració d’una manera pràctica i vivencial.
El CFGM d’Elaboració de productes alimentaris es va implantar a l’Institut Vescomtat de Cabrera el curs 2013/2014. Durant aquests anys hem format alumnes en el sector de la indústria alimentària, molt important en el nostre territori.
La formació en el nostre centre és una combinació de formació teòrica i pràctica on els alumnes aprenen tots els processos relacionats amb l’elaboració dels diferents productes alimentaris seguint les normes de seguretat alimentària i d’higiene.
Treballem els continguts de manera vivencial a través de tallers, pràctiques, visites i estades tècniques. La majoria dels nostres alumnes realitzen la formació en modalitat Dual, combinant la formació al centre i la formació a les empreses. Els resultats han estat molt satisfactoris ja que un elevat percentatge d’aquests alumnes s’han pogut inserir en el món laboral i d’altres han optat per continuar estudiant.
OFERTA FORMATIVA
Elaboració de Productes Alimentaris (GM) Indústries alimentàries