INSTITUT

VESCOMTAT DE CABRERA

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

Al CFGM d’Elaboració de productes alimentaris coneixeràs els aliments i els seus

processos d’elaboració d’una manera pràctica i vivencial.

El CFGM d’Elaboració de productes alimentaris es va implantar a l’Institut Vescomtat de Cabrera el curs 2013/2014. Durant aquests anys hem format alumnes en el sector de la indústria alimentària, molt important en el nostre territori.

La formació en el nostre centre és una combinació de formació teòrica i pràctica on els alumnes aprenen tots els processos relacionats amb l’elaboració dels diferents productes alimentaris seguint les normes de seguretat alimentària i d’higiene.

Treballem els continguts de manera vivencial a través de tallers, pràctiques, visites i estades tècniques. La majoria dels nostres alumnes realitzen la formació en modalitat Dual, combinant la formació al centre i la formació a les empreses. Els resultats han estat molt satisfactoris ja que un elevat percentatge d’aquests alumnes s’han pogut inserir en el món laboral i d’altres han optat per continuar estudiant.

OFERTA FORMATIVA

Elaboració de Productes Alimentaris (GM) Indústries alimentàries

DADES DE CONTACTE

Adreça Pl. Catalunya, 1. 17450 Hostalric

Telèfon Telèfon: 972 864 987

email Correu electrònic: b7006733@xtec.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad