INSTITUT

PLA DE L’ESTANY

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

L’Institut Pla de l’Estany fou fundat l’any 1996 al carrer de la Farga de Banyoles. L’any 2003 s’ubica a l’antiga escola Verge del Remei on s’amplia i modernitza.

Aquí es cursen en horari de tarda tres Cicles de dues famílies diferents. CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (DAM), CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX) i CFGM d’Atenció a Persones en Situació de Dependència (APD).

D’aquests, APD i DAM s’ofereixen en alternança DUAL, model d’èxit que combina la formació acadèmica a l’institut i treball remunerat en empreses del sector.

Als Cicles, els aprenentatges dels alumnes s’adapten a la realitat laboral, això els permet iniciar el seu currículum professional i millorar la seva inserció laboral.

El centre aposta per la innovació educativa i disposa de diversos tallers. Forma part de les Xarxes ImpulsFP, EmpresaFP, Qualitat i DUAL.

OFERTA FORMATIVA

Atenció a persones en Situació de Dependència (GM) Serveis socioculturals i a la comunitat

Sistemes Microinformàtics i Xarxes (GM) Informàtica i comunicacions

Cures auxiliars d’infermeria (GM) Sanitat

Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (GS) Informàtica i comunicacions

apd

smx

dam

DADES DE CONTACTE

Adreça C/ Jaume Farriol i Montserrat, 31, 17820 Banyoles

Telèfon Telèfon: 972 580 793

email Correu electrònic: institut@inspladelestany.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad