INSTITUT

DE PALAMÓS

 

BENVINGUDA

DETALLS

L’Institut de Palamós és un centre educatiu ubicat a la costa brava que va ser creat l’any 1985 per atendre l’Educació Secundària Obligatòria i la formació de Batxillerat dels alumnes dels municipis de Palamós i Vall-Llobrega.

El curs 1993-94 es va incorporar la formació professional. Avui dia oferim ESO, Batxillerat i Formació Professional amb 3 famílies professionals (Sanitat, Serveis Socioculturals a la Comunitat i Informàtica).

Concretament tenim 4 cicles formatius de grau mitjà (Farmàcia i Parafarmàcia, Cures auxiliars d’Infermeria, Atenció a les Persones en situació de Dependència i Sistemes Microinformàtics i Xarxes), 2 graus superiors (Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma i el CFGS d’Higiene Bucodental) i 1 Cicle Formatiu de Grau Bàsic (CFGB informàtica d’oficina).

L’Institut de Palamós aquest curs, 2021-22, té matriculats 387 alumnes d’ESO, 118 alumnes a Batxillerat i 275 a CFGM i 59 a CFGS, un total de 839 alumnes matriculats al centre.

OFERTA FORMATIVA

Atenció a persones en Situació de Dependència (GM) Serveis socioculturals i a la comunitat

Cures auxiliars d’infermeria (GM) Sanitat

Farmàcia i Parafarmàcia (GM) Sanitat

Sistemes Microinformàtics i Xarxes (GM) Informàtica i Comunicacions

Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma (GS) Informàtica i comunicacions

Higiene Bucodental (GS) Sanitat

Intel·ligència Artificial i Big Data (CE) Informàtica i comunicacions

DADES DE CONTACTE

Adreça Carrer Nàpols, 22. 17230 Palamós

Telèfon Telèfon: 972 602 344

email Correu electrònic: b7005352@xtec.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad