INSTITUT

MONTSORIU

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

El Montsoriu és un institut de referència, envoltat d’un entorn privilegiat, que acumula més de 50 anys d’experiència formant professionals de tota la comarca selvatana, i on podràs cursar els CFGM de construcció i muntatge d’autocars i de gestió administrativa.

El primer en la modalitat d’alternança té una durada de tres cursos i combina el CFGM de manteniment electromecànic amb unitats formatives del CFGM de Soldadura i Caldereria, pintura industrial i dibuix assistit per ordinador.

El cicle de gestió administrativa té una durada de dos anys. Obtindràs la titulació de tècnic/a en gestió administrativa amb els coneixements i habilitats necessàries per realitzar tasques administratives, tant en l’àmbit públic com privat d´ acord amb la normativa vigent.

Si vens al Montsoriu trobaràs un ambient familiar, un tracte proper amb el professorat on tu ets el protagonista del teu aprenentatge.

OFERTA FORMATIVA

Gestió Administrativa (GM) Administració i gestió

Manteniment Electromecànic (GM) Instal·lació i manteniment

DADES DE CONTACTE

Adreça Av. Dr. Carulla S/N. 17401 Arbúcies

Telèfon Telèfon: 972 860 154

email Correu electrònic: iesmontsoriu@xtec.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad