INSTITUT

JOSEP BRUGULAT

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

Els cicles formatius de l’INS Josep Brugulat donen resposta a una realitat cada cop més complexa i canviant, en la qual l’FP té el difícil repte de configurar el marc d’aprenentatge en una formació completa que proporciona a l’estudiant les competències, capacitats i eines necessàries per fer front a un horitzó laboral incert.

 

L’INS Josep Brugulat participa a la xarxa d’Impuls FP, una unitat que promou els estudis professionalitzadors a través de cinc programes que cerquen la innovació en diferents àmbits: el canvi metodològic, l’orientació, la transferència del coneixement dels centres a les empreses, l’emprenedoria i la cerca de l’excel·lència en les competències professionals.

 

L’oferta de l’FP de l’INS Josep Brugulat es complementen, a més, amb la gestió d’una borsa de treball pròpia i de la possibilitat de complementar els estudis amb una experiència formativa en altres països.

OFERTA FORMATIVA

Fusteria i Moble (GM) Fusta, moble i suro

Gestió administrativa (GM) Administració i gestió

Instal·lació i Moblament (GM) Fusta, moble i suro

Manteniment Electromecànic (GM) Instal·lació i manteniment

Administració i finances (GS) Administració i gestió

Disseny i Moblament (GS) Fusta, moble i suro

Mecatrònica Industrial (GS) Instal·lació i manteniment

DOCUMENTACIÓ

DADES DE CONTACTE

AdreçaCtra. Figueroles, 19.17820 Banyoles

Telèfon Telèfon: 972 571 431

email Correu electrònic: info@insbrugulat.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad