INSTITUT

ALEXANDRE

DEULOFEU

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

Els cicles formatius de l’Institut Alexandre Deulofeu, des de la branca sanitària, possibiliten els aprenentatges, destreses i aptituds teòriques i pràctiques per la inserció laboral immediata i permeten seguir estudis posteriors.

Els estudis de Cures Auxiliars d’Infermeria preparen professionals capacitats per a proporcionar cures auxiliars al pacient i actuar sobre les condicions sanitàries del seu entorn en centres sanitaris d’atenció especialitzada.

El cicle formatiu de Cures Auxiliars d’Infermeria que imparteix el Deulofeu és el resultat d’un conveni entre el Departament d’Educació i la Fundació Salut Empordà, Hospital de Figueres.

Els estudis de Farmàcia i Parafarmàcia capaciten per ajudar a elaborar i distribuir productes farmacèutics i afins, vendre productes parafarmacèutics i portar a terme tasques administratives i de control de magatzem.

OFERTA FORMATIVA

Cures auxiliars d’Infermeria (GM) Sanitat

Farmàcia i Parafarmàcia (GM) Sanitat

Dietètica (GM) Sanitat

DADES DE CONTACTE

Adreça C/ Joaquim Cusí Fortunet, 3. 17600 Figueres

Telèfon Telèfon: 972 505 674

email Correu electrònic: b7004438@xtec.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad