FUNDACIÓ EDUARD

SOLER

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

L’escola del treball de la Fundació Eduard Soler és considerat un centre de referència per la qualitat dels seus estudis tècnics que ofereix en formació professional reglada.
El projecte educatiu aposta per oferir una atenció personalitzada i una formació de qualitat amb aprenentatge pràctic a partir de la Formació Dual amb el propi model “Estudia i Treballa”.
El cicle de Robòtica, Automatització i Mecatrònica combina l’estudi de la tecnologia mecànica, l’electrònica, els sistemes de control, la informàtica i les comunicacions industrials, de manera integrada. Per altre banda, en el cicle formatiu en Disseny i Programació en Fabricació Avançada, s’estudia l’ús de les tecnologies de fabricació convencional; tècniques CNC i CAM i de disseny de productes mecànics, amb fabricació additiva, tractament d’imatges, simulació i processos de fabricació avançats.

OFERTA FORMATIVA

Cicles Formatius Grau Superior

Formació Contínua Tots els cursos

Formació a Mida Programes de Formació

DADES DE CONTACTE

Adreça Av. Eduard Soler,1, 17500 Ripoll, Girona

Telèfon Telèfon: 972 701 131

email Correu electrònic: info@fes.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad