EUSES

CENTRE GARBÍ

 

DETALLS

EUSES, és un centre universitari que té la voluntat de proporcionar un entorn formatiu de referència en l’àmbit de la salut i l’esport.

EUSES destaca per ser un centre especialitzat en l’àrea esportiva i de la Salut, buscant l’excel·lència i creant sinergies entre aquests dos àmbits tant complementaris.

Actualment, EUSES disposa de tres campus universitaris a Catalunya: Campus Salt, Girona.

Centre adscrit a la UdG. On s’ofereixen els graus en CAFE i fisioteràpia, a més de la doble titulació CAFE + Fisioteràpia. En aquest campus també s’ofereixen 4 cicles formatius de l’àmbit de la salut de la mà de CENTRE GARBÍ. Campus Bellvitge, Barcelona.

Grau interuniversitari UdG/UB. On oferim el grau en fisioteràpia realitzat íntegrament en llengua anglesa. Campus Terres de l’Ebre (Tortosa / Amposta). Centre adscrit a la URV. On s’ofereixen els graus en CAFE i fisioteràpia, a més de la doble titulació CAFE + Fisioteràpia. Per a més informació, visiteu la nostra web euses.cat

OFERTA FORMATIVA

DADES DE CONTACTE

Adreça c/ Francesc Macià 65 Salt

Telèfon Telèfon: 972 405 130

email Correu electrònic: euses@euses.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad