ETG RACING

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

ETG Racing, som escola de referència a Europa, formant professionals en Mecànica de competició.

A més de l’aprenentatge teòric tècnic i les pràctiques als nostres tallers, aprendre sota la pressió de la competició és un altre ingredient principal, a la nostra escuderia, en la que els alumnes sou els mecànics, i per això viatgeu, formant l’equip que es desplaça als campionats.

És un curs itinerant, ja que no el fem tot a les nostres instal·lacions, sinó que ens desplacem als principals circuits de Catalunya, d’Espanya i estranger.

L’escuderia, formada per l’alumnat, ha aconseguit fites històriques, per un equip escolar competint contra equips professionals.

Som subcampions d’SBK 300 i 3r d’SBK 1000, la categoria reina del campionat d’Espanya i Campions del Món a la FIM MINI MOTO GP.

Alumnes de tota Espanya, Andorra, França, Regne Unit, Sud-Amèrica i fins i tot de l’India, venen a ETG RACING.

Vols ser el següent a treballar al món de la competició? Tècnic Especialista en Mecànica Competició Màster d’especialització en MOTORSPORT Doble títol: Mecànica de competició + Cicle de Grau Superior d’Automoció MATRICULA directa, no cal fer preinscripció.

Si vens i encara queden places, et matricularàs i la teva plaça serà segura. Contacta i visita’ns quan vulguis.

PORTES OBERTES:

9 d’abril (de 10 a 13h)

7 de maig (de 10 a 13h)

DADES DE CONTACTE

Adreça Crta. Barcelona, 199. 17005 Girona

Telèfon Telèfon: 972 208 316

Adreça C/ Garrigàs, 1. Pol. Clos de Fires. 17600 Figueres

Telèfon Telèfon: 972 505 498

email Correu electrònic: etg@escolatecnicagirona.com

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad