ESCOLA

PIA OLOT

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

LA NOSTRA ESCOLA OFEREIX CICLES FORMATIUS I PROGRAMES DE FORMACIÓ I INSERCIÓ.

L’objectiu de la formació professional és preparar a l’alumnat per accedir al món laboral i també proporcionar coneixements claus per aquells que volen continuar estudiant i entrar al món universitari, si cursen un cicle formatiu o, preparar-se per a la prova d’accés de grau mitjà i continuar així la seva formació, si realitzen un PFI.

En aquesta etapa el nostre treball conté una proposta d’aprenentatge rica en competències professionals, globals, connectada amb el món laboral a partir de reptes reals, i amb orientació de futur.

Potenciem l’acompanyament i orientació de l’alumnat, amb espais personalitzats, pensats per a què els nois i les noies puguin dissenyar, treballar i aconseguir els seus objectius acadèmics, professionals i personals i, alhora, sentir-se valents i feliços per afrontar el futur.

La nostra oferta formativa és de cicles formatius, de grau mitjà i superior, tots ells d’una durada de 2 anys.

En la família d’activitats físiques i esportives, oferim el grau mitjà de Guia en el medi natural i monitor de lleure i els grau superiors d’Ensenyament i animació socioesportiva i el de Condicionament físic. Aquests cicles es fan en modalitat DUAL.

En la família de Serveis a la comunitat oferim el cicle formatiu de grau superior d’Integració Social, en modalitat ONLINE. Per altra banda, oferim un PFI d’Auxiliar d’activiats forestals.

 

DADES DE CONTACTE

AdreçaPlaça Escultor Josep Clarà, 9, 17800 Olot

Telèfon Telèfon: 972 260 212

email Correu electrònic: secretaria@olot.epiaedu.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad