ESCOLA DEL TREBALL

– FUNDACIÓ EDUARD SOLER

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

L’escola de formació professional de la Fundació Eduard Soler és considerat un centre de referència per la qualitat dels seus estudis tècnics que ofereix en formació professional reglada i amb l’àmplia oferta de cursos de formació continua de temàtica tecnològica i industrial.

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Robòtica, Automatització i Mecatrònica combina l’estudi de la tecnologia mecànica, l’electrònica, els sistemes de control, la informàtica i les comunicacions industrials de forma integrada.

En canvi, el Cicle Formatiu de Grau Superior en Disseny i Programació en Fabricació Avançada es combina l’estudi de l’ús de tecnologies de fabricació convencional; tècniques CNC i CAM i de disseny de productes mecànics, amb fabricació additiva, tractament d’imatges, simulació i processos de fabricació avançats.

El projecte educatiu del centre aposta per oferir una atenció personalitzada i una formació de qualitat amb aprenentatge pràctic a partir de la Formació Dual, basada en el propi model del centre “Estudia i Treballa” que proporciona un perfil professional als alumnes adaptat a les necessitats actuals i altament valorat per a les empreses del sector.

El centre compta amb unes aules altament equipades i actualitzades (sistemes automàtics, fabricació flexible, comunicacions industrials, PLC i robots, CAD-CAM, CNC, simuladors, fabricació additiva, scanner 3D) i un ampli taller amb torns, centres de mecanitzat i cabines de soldadura, amb la tecnologia necessària per facilitar l’aprenentatge dels alumnes. A més disposa d’allotjament compartit pels estudiants que viuen a les afores de la comarca.

DADES DE CONTACTE

Adreça Av. Eduard Soler,1, 17500 Ripoll, Girona

Telèfon Telèfon: 972 701 131

email Correu electrònic: info@fes.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad