ESCOLA AGRÀRIA

DE L’EMPORDÀ

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

Ofereix el Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat en Indústries Alimentàries, uns estudis que tenen una durada de 2 anys i formen tècnics per treballar en diferents àmbits: qualitat, producció, I+D…

La inserció laboral dels alumnes del cicle formatiu s’acosta al 90% un any després d’acabar els estudis. El cicle formatiu s’ofereix en format dual, fet que permet a l’alumne cursar el 2n curs entre l’escola i una empresa.

Bona part dels continguts s’adquireixen directament a l’empresa a través d’una beca o contracte de pràctiques que permet la remuneració de l’estudiant.

L’Escola Agrària de l’Empordà disposa de totes les instal·lacions necessàries per portar a terme formació en l’àmbit agroalimentari, tant en la formació reglada (el CFGS de Processos i Qualitat en Indústries Alimentàries) com en la formació contínua.

OFERTA FORMATIVA

Processos i qualitats en indústries alimentàries (GS) Indústries Alimentàries

DADES DE CONTACTE

Adreça Finca Camps i Armet, Monells (Baix Empordà), 17121

Telèfon Telèfon: 972 630 123

email Correu electrònic: b7001231@xtec.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad