CORVE ASSOCIACIÓ

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

Corve, és l’associació que agrupa les empreses d’automoció i nàutica a les comarques gironines.

Des del principi de la formació professional ens hem implicat en la formació dels alumnes i hem participat en aquelles accions proposades dels instituts encaminades a reforçar els estudis de formació professional i la seva implementació en els diferents centres.
La nostra preocupació ha estat sempre una formació professional que avanci d’acord amb les necessitats que imposen les noves tecnologies. El sector de l’automòbil i la nàutica són sectors molt avançats tecnològicament, incorporant equips electrònics per ajudar en la navegació i conducció.

En concret l’automòbil ha desenvolupat en els últims anys una conjunt de tecnologies molt avançades amb la finalitat d’adaptar-se a la sostenibilitat i a la millora del medi ambient.
Entenem que si volem una formació adequada les empreses hem de fer costat i participar activament, col·laborant en el seu disseny i acollint alumnes en pràctiques.
La formació és fonamental i la base per a ocupar un lloc de treball amb la capacitació i preparació que permeti assumir tots els canvis constants.

És per això que l’associació va crear el 2019, el Premi als millors alumnes de Cicles Formatius de Grau Mig d’automoció, amb la intenció d’incentivar els estudis professionals entre les persones joves.

No obstant això, malgrat la nostra prioritat bàsica que són els professionals tècnics de manteniment i reparació d’embarcacions, automòbils, motos, vehicle industrial… el nostre sector ofereix moltes més oportunitats laborals a d’altres especialitats: administratius, comercials, informàtics…. atès que per al bon funcionament de les empreses cal persones que les facin funcionar i que promocionin i venguin els diferents productes.

D’aquí el nostre interès en fer visibles les oportunitats laborals que podem oferir per orientar als/les alumnes d’ESO i que contemplin els oficis i professions del nostre sector com grans opcions de futur.

DADES DE CONTACTE

Adreça C/ Barcelona, 35, Entlo. A. 17002 GIRONA

Telèfon Telèfon: 972 210 892

email Correu electrònic: info@corve.org

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad