CONSORCI DE NORMALITZACIÓ

LINGÜÍSTICA DE CATALUNYA

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) És un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits.

Amb aquesta finalitat, el Consorci per a la Normalització Lingüística disposa d’un equip humà especialitzat i de mitjans tècnics per atendre les necessitats de formació, d’assessorament o de gestió lingüística.

La relació de col·laboració entre les empreses i entitats i el Consorci es formalitza amb la signatura d’un conveni o acord de col·laboració en què, a banda de la voluntat de progressar en el procés de normalització lingüística, les dues organitzacions assumeixen els compromisos necessaris per garantir l’èxit del pla de treball proposat.

OFERTA FORMATIVA

Els cursos de català per a adults van dirigits a persones de més de 18 anys o bé tenir-ne entre 16-17 i no haver fet l’escolarització obligatòria a Catalunya.

Permeten obtenir certificats oficials.

Tots els nivells i modalitats poden ser presencials, virtual i en línia.

Nivell Bàsic Per comprendre i utilitzar oralment i per escrit les frases i les expressions més habituals en situacions quotidianes.

Nivell Elemental Per comunicar-se amb un cert grau d’autonomia oral i escrita en situacions diverses.

Nivell Intermedi Per respondre oralment i per escrit, de manera adequada, coherent i fluida en àmbits socials i professionals.

Nivell de Suficiència Per comunicar-se oralment i per escrit de manera flexible i eficaç, amb fluïdesa i espontaneïtat en les situacions formals de l’àmbit social, acadèmic i professional.

Nivell Superior Percomunicar-se oralment i per escrit amb naturalitat, fluïdesa i precisió, adequant el missatge a situacions complexes de l’àmbit públic, acadèmic i professional.

DADES DE CONTACTE

Adreça C/ dels Ciutadans, 18. 17004 Girona

Telèfon Telèfon: 972 220 663

email Correu electrònic: cnlgi@cpnl.cat

Adreça C/ de la Riera de Mus, 1A. 17003 Girona

Telèfon Telèfon: 972 213 262

email Correu electrònic: girones@cpnl.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad