CONSORCI DE NORMALITZACI√ď

LING√ú√ćSTICA DE CATALUNYA

 

BENVINGUDA

V√ćDEO DESCRIPCI√ď

DETALLS

El Consorci per a la Normalitzaci√≥ Ling√ľ√≠stica (CPNL)¬†√Čs un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l‚Äôobjectiu de facilitar el coneixement, l‚Äô√ļs i la divulgaci√≥ de la llengua pr√≤pia de Catalunya en tots els √†mbits.

Amb aquesta finalitat, el Consorci per a la Normalitzaci√≥ Ling√ľ√≠stica disposa d‚Äôun equip hum√† especialitzat i de mitjans t√®cnics per atendre les necessitats de formaci√≥, d‚Äôassessorament o de gesti√≥ ling√ľ√≠stica.

La relaci√≥ de col¬∑laboraci√≥ entre les empreses i entitats i el Consorci es formalitza amb la signatura d‚Äôun conveni o acord de col¬∑laboraci√≥ en qu√®, a banda de la voluntat de progressar en el proc√©s de normalitzaci√≥ ling√ľ√≠stica, les dues organitzacions assumeixen els compromisos necessaris per garantir l‚Äô√®xit del pla de treball proposat.

OFERTA FORMATIVA

Els cursos de catal√† per a adults van dirigits a persones de m√©s de 18 anys o b√© tenir-ne entre 16-17 i no haver fet l’escolaritzaci√≥ obligat√≤ria a Catalunya.

Permeten obtenir certificats oficials.

Tots els nivells i modalitats poden ser presencials, virtual i en línia.

Nivell Bàsic Per comprendre i utilitzar oralment i per escrit les frases i les expressions més habituals en situacions quotidianes.

Nivell Elemental Per comunicar-se amb un cert grau d’autonomia oral i escrita en situacions diverses.

Nivell Intermedi Per respondre oralment i per escrit, de manera adequada, coherent i fluida en àmbits socials i professionals.

Nivell de Sufici√®ncia Per comunicar-se oralment i per escrit de manera flexible i efica√ß, amb flu√Įdesa i espontane√Įtat en les situacions formals de l‚Äô√†mbit social, acad√®mic i professional.

Nivell Superior Percomunicar-se oralment i per escrit amb naturalitat, flu√Įdesa i precisi√≥, adequant el missatge a situacions complexes de l‚Äô√†mbit p√ļblic, acad√®mic i professional.

DADES DE CONTACTE

Adreça C/ dels Ciutadans, 18. 17004 Girona

Telèfon Telèfon: 972 220 663

email Correu electrònic: cnlgi@cpnl.cat

Adreça C/ de la Riera de Mus, 1A. 17003 Girona

Telèfon Telèfon: 972 213 262

email Correu electrònic: girones@cpnl.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l¬ī√ļs d¬īaquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    M√©s informaci√≥
Privacidad