CIFOG

CICLES FORMATIUS GIRONA

 

BENVINGUDA

VÍDEO DESCRIPCIÓ

DETALLS

D’esperit jove, l’escola CIFOG s’especialitza en Cicles Formatius de les famílies de Gràfica Audiovisual i d’Imatge i So.

Comptem amb pocs anys d’existència, i estem segurs que la nostra primerenca edat és el que fa que aconseguim una forta empatia amb els nostres alumnes fent despertar il·lusions, inquietuds i una autèntica passió pel seu aprenentatge.

Aquest fet desencadena que la seva presència a l’escola sigui també fora d’hores lectives, compartint moments amb els companys i treballant des d’aquí amb les tasques i projectes; és per aquest motiu que passem a anomenar-los els habitants del CIFOG.

Material audiovisual Els alumnes tenen a la seva disposició gran diversitat de material audiovisual per a la realització dels diversos treballs de l’escola.

Atenció a l’estudiant Volem que la seva estada a l’escola sigui fàcil i agradable, per això estem aquí abans, durant i després per acompanyar-los en tots els processos.

Pràctiques en empreses La inserció al món laboral és un dels punts forts dels Cicles Formatius i cada vegada són més les empreses amb les que col·laborem i que creuen en la importància de la formació dins el món laboral.

CIFOG internacional Com que no només a les aules s’aprèn, des del CIFOG anem obrint fronteres per expandir el terreny on els nostres habitants poden seguir formant-se a través d’ERASMUS.

CIFOG tv El canal exclusiu de l’escola on podeu viatjar a través dels diferents Cicles Formatius i veure de forma de pràctica com evolucionen les diverses assignatures en format de treballs, pràctiques d’escola i projectes finals.

Correu i espai personal Per tal de facilitar la comunicació, els processos i les entregues, cada alumne i cada professor disposa d’un correu i espai personal que gestionen al seu criteri.

DADES DE CONTACTE

Adreça Crta. Santa Coloma 115 -17005 Girona

Telèfon Telèfon: 972 401 300

email Correu electrònic: escola@cifog.cat

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad