pagesia

La Fira de Sant Isidre i les paneres de fruits del camp de la Cooperativa Agrícola de Viladecans van sempre de la mà, i enguany no en serà una excepció. La mostra de la tradició de la pagesia serà diferent de la d’altres anys: les paneres s’exposaran a establiments comercials i d’hostaleria. I també les podreu veure aquí.
La Fira de Sant Isidre y las paneras de frutos del campo de la Cooperativa Agrícola de Viladecans van siempre de la mano, y este año no será una excepción. La muestra de la tradición de la payesía será diferente de la de otros años: las paneras se expondrán en establecimientos comerciales y de hostelería. Y también las podréis ver aquí.

EL LOT DE LA FIRA

Els dies 15 i 16 de maig, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, a la Rambla Modolell, trobareu la parada del Mercat de la Cooperativa on podreu comprar els nostres productes de proximitat. I per només 5€ podreu aconseguir el Lot de la Fira!

Los días 15 y 16 de mayo, de 10 a 14 h y de 17 a 20 h, en la Rambla Modolell, encontraréis la parada del Mercado de la Cooperativa donde podréis comprar nuestros productos de proximidad. Y por solo 5€ podréis conseguir el Lote de la Feria!

LOTDELAFIRA-FIRA VIRTUAL DE VILADECANS 2021

MOSTRA DE PANERES DE FRUITS DEL CAMP

EXPOSICIÓ DE CARTELLS I FOTOGRAFIES HISTÒRIQUES DE LA FIRA DE SANT ISIDRE

Entre els dies 14 i 23 de maig es podrà veure una exposició de cartells i fotografies històriques del mig segle de vida de la Fira de Sant Isidre, distribuïda entre els aparadors de 50 establiments comercials i de restauració de la ciutat.

Entre los días 14 y 23 de mayo se podrá ver una exposición de carteles y fotografías históricas del medio siglo de vida de la Fira de Sant Isidre, distribuida entre los escaparates de 50 establecimientos comerciales y de restauración de la ciudad.

ANTIGUES
Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad