MOSTRA D’ENTITATS

VÍDEO HOMENATGE “Les entitats seguim al teu costat”
Accedir a les ENTITATS
Accedir a les ACTIVITATS

La pandèmia ha comportat un parèntesi en l’activitat de la majoria de les entitats de la ciutat, però, tot i les dificultats, continuen al costat de la ciutadania. Per aquest motiu, la 19a Mostra d’Entitats es reinventa perquè la gaudiu en dos formats:

La plataforma virtual de la Fira, on es traslladen els tradicionals estands i les activitats d’exhibició i tallers participatius (del 14 al 28 de maig).
Es manté un espai presencial, que consisteix en un itinerari que s’inicia a la rambla Modolell (a l’altura del passatge de Sant Sebastià), obert al públic els dies 15 i 16 de maig, de 10 a 14 i de 17 a 21 hores. Allà tindran lloc un seguit d’activitats per reconèixer la gran tasca social del nostre teixit associatiu i recordar a la ciutadania la importància de donar suport a les entitats, que són el cor de Viladecans.

Serà un espai segur, amb control d’aforament i totes les mesures de seguretat, on trobareu:

EL PASSEIG DE LES ENTITATS. Al més pur estil de Hollywood, elles són les “estrelles” de la Mostra.
EL VIATGE DE LES ENTITATS PER LA FIRA. Un recorregut en imatges de la participació de les entitats al llarg de la història de la Fira.
EL TEIXIT ASSOCIATIU. Igual que un teixit es construeix entrellaçant fils, les entitats i associacions de la ciutat uneixen esforços per fer de Viladecans una ciutat de la qual enorgullir-se. Els ajudes a fer teixit?

La pandemia ha supuesto un paréntesis en la actividad de la mayoría de las entidades de la ciudad, pero, a pesar de las dificultades, continúan junto a la ciudadanía. Por este motivo, la 19ª Mostra d’Entitats se reinventa para que la disfrutes en dos formatos:

La plataforma virtual de la Fira, donde se trasladan los tradicionales estands y las actividades de exhibición y talleres participativos (del 14 al 28 de mayo).
Se mantiene un espacio presencial, que consiste en un itinerario que se inicia en la rambla Modolell (a la altura del pasaje de Sant Sebastià), abierto al público los días 15 y 16 de mayo, de 10 a 14 y de 17 a 21 horas. Allí tendrán lugar una serie de actividades para reconocer la gran labor social de nuestro tejido asociativo y recordar a la ciudadanía la importancia de apoyar a las entidades, que son el corazón de Viladecans.

Será un espacio seguro, con control de aforo y todas las medidas de seguridad, donde encontrarás:

EL PASSEIG DE LES ENTITATS. Al más puro estilo hollywoodiense, ellas son las “estrellas” de la Muestra.
EL VIAJE DE LAS ENTIDADES POR LA FIRA. Un recorrido en imágenes de la participación de las entidades a lo largo de la historia de la Fira.
EL TEJIDO ASOCIATIVO. Al igual que un tejido se construye entrelazando hilos, las entidades y asociaciones de la ciudad unen esfuerzos para hacer de Viladecans una ciudad de la que enorgullecerse. ¿Las ayudas a tejer?

Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad