La teva Fira Virtual

Faqs

Preguntes freqüents

Descobreix què és, com funciona i detalls del nostre model de Fira Virtual d’èxit contrastat.
Contractacio

Contractació

Tota fira ha de tenir avui en día la seva versió Virtual per garantir la seva continuitat.
Contacta
Consultes

Consultes, dubtes i preguntes

No dubtis en contactar amb nosaltres.
FiresVirtuals.cat
Qui som

Qui som

Més de 40 anys gestionant fires, mercats i esdeveniments gastronòmics de tot tipus.
Les fires

Les nostres Fires

Consulta i gaudeix de les fires virtuals ja finalitzades realitzades pel nostre equip.
banner_fira-sant-isidre-1280X663

Aquest any, sí. Per Sant Isidre, la Fira i la Mostra d’Entitats canvien de format per no canviar la seva trobada anual amb la ciutadania, que l’any passat es va veure ajornada per l’esclat de la pandèmia.

Viladecans adapta l’esdeveniment a la situació sanitària, però mantenint l’esperit de suport al producte agrícola de proximitat i a la promoció comercial i de l’hostaleria, i també del teixit associatiu, que l’han caracteritzat sempre.

La celebració de Sant Isidre tindrà lloc del 14 al 23 de maig. Durant aquells dies, aquest espai serà el cor virtual de la celebració on trobareu els comerços i entitats participants, igual que abans ho fèieu al parc de la Marina i al seu entorn. Però, per Sant Isidre, enguany preparem moltes coses a la ciutat. En aquesta ocasió és l’esdeveniment el que s’atansa a la ciutadania i no a la inversa. Deixa’t seduir!

TASTA!

Del 14 de maig al 6 de juny, una dotzena d’establiments d’hostaleria locals participaran en la Ruta Tast 2021, un circuit gastronòmic centrat en el producte de proximitat que oferirà premis a les persones participants.

COMPRA!

El 15 i 16 de maig, el Mercat de la Cooperativa Agrícola s’instal·la a la rambla Modolell, amb el ja tradicional Lot de la Fira com a gran protagonista. A preus promocionals, us podreu emportar un lot de productes de l’horta local amb una bossa de tela de regal.

A més, durant els deu dies de la Fira, en una sèrie de comerços i bars us podreu fer amb la primera de les tasses col·leccionables que impulsa l’Ajuntament per promoure l’alimentació saludable i de quilòmetre 0, en fer una despesa mínima de quinze euros.

JUGA!

Participa en El Joc de la Fira i podràs obtenir un Lot de la Fira com a premi. La Cooperativa Agrícola portarà les seves paneres, fotos antigues i cartells de totes les edicions de la Fira al comerç i l’hostaleria. Si estàs ben atent aquells dies quan surtis a comprar, a passejar o a prendre alguna cosa, segur que podràs respondre les preguntes del joc.

SUMA!

La pandèmia ha suposat un parèntesi per a l’activitat de moltes entitats, però el camí perquè el teixit associatiu local es reposi del cop comença a obrir-se. Les entitats han donat molta vida a la ciutat i ara nosaltres els podem mostrar el nostre agraïment estant al seu costat, fent brillar el seu llegat. El 15 i 16 de maig, la Mostra d’Entitats organitza a la rambla Modolell una acció per homenatjar les entitats: el Passeig de la Fama de les entitats, una exposició fotogràfica i una acció col·laborativa perquè, entre tots i totes, teixim el millor suport al fantàstic teixit associatiu de la ciutat. Sumeu-vos a l’homenatge!

PASSEJA!

Del 14 al 23 de maig aquest web es converteix en una fira virtual per navegar entre els estands comercials i d’entitats com abans s’havia fet presencialment. Algunes associacions també preparen activitats en vídeo com les que es feien als escenaris de l’esdeveniment. A més, en aquest web podràs seguir tot el programa d’activitats i veure els vídeos commemoratius preparats pel mig segle d’història de la Fira i en reivindicació del teixit associatiu local.

INAUGURACIÓ DE LA FIRA DE SANT ISIDRE I LA MOSTRA D’ENTITATS

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)