EXPOSITORS

 

XXVI Fira de l’Oli – V Fira de la Garrofa – de Jesús

FIRA FINALITZADA

Escola agraria de Gandesa

EA_Gandesa_LogoPositiuDes de la xarxa d’escoles agràries de Catalunya treballem per formar grans professionals del sector primari i agroalimentari a través de la formació professional. Fomentar el relleu generacional és una de les nostres màximes, amb l’objectiu de contribuir a la sostenibilitat, manteniment i empoderament d’aquest món gràcies als cicles formatius que oferim.

Els índex d’inserció laboral dels alumnes de la nostra escola és del 100%, un cop finalitzats els estudis. El període de preinscripcions al Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Elaboració d’olis d’oliva i vins que impartim a l’Escola Agrària de Gandesa s’iniciarà properament.

 

Ous Roig

ous-roig-gallinas-felices-logo-2

A les nostres granges les gallines gaudeixen d’un model de cria propi que vetlla en tot moment pel seu benestar. Aquest model es basa en 4 pilars fonamentals: Espai i Aire Lliure, Activitat, Cures, Seguretat.

Després d’un procés de creixement feliç, i al voltant de les divuit setmanes de vida, les nostres gallines inicien la posta. En aquesta etapa és fonamental allunyar-les de qualsevol estrès i facilitar-los espais còmodes i adequadament climatitzats amb aquesta finalitat. Una vegada ponen els ous, la recollida és immediata y es realitza de forma automatitzada, assegurant-nos així que el producte és fresc.

Ous Ferré

Ous Ferré-logo-transp

A Ous Ferré som especialistes en repartiment d´ous frescos. Posa´t en contacte amb nosaltres per obtenir un pressupost i conèixer les nostres varietats d´ous i els nostres serveis.

Tallers Jumaper

jumper trans

Als Tallers Jumaper ens dediquem a la  fabricació d´estructures metàliques i reparació de maquinaria industrial i estem ubicats al carrer Garcia 22 de Tortosa.

A àgora d'oli

Els millors olis extra verge del territori.

P PROGRAMACIÓ, ACTIVITATS I ENTITATS

G MOSTRA GASTRONÒMICA

Oli, tradició i restauració

Contacta amb nosaltres!
Gestió integral de fies tant presencials com virtuals
BANNERWEBFIRA
Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad