CELLER VIDBERTUS

Logo-celler-vidbertus-capçalera-expositor

El Celler Vidbertus, ubicat a l’Espluga de Francolí. Disposa d’un celler del 1890 i participa en el projecte del Viver de Celleristes de la Conca de Barberà, on elaborem els nostres vins. Any rere any ens esforcem per elaborar uns productes DO Conca de Barberà d’alta qualitat i singularitat, de manera que els nostres clients se sentin atrets pels nostres productes.

No és casualitat que la història de Vidbertus comenci com una recepta. El meu avi va deixar les vinyes a causa d’una malaltia que l’impedia treballar la terra. Això va fer que es dediqués a la seva altra passió, la farmàcia. Però, en realitat, mai va abandonar del tot la terra, el vi estava present en algunes de les seves receptes, gairebé com un element màgic.

El meu pare, i jo l’Albert, en passar els anys, concretament al 2005, vam tornar als nostres orígens. Envoltats de muntanyes, monestir i freds hiverns de la Conca de Barberà, vam començar a elaborar vi català.
Des de llavors, la sensibilitat, la delicadesa i el rigor son ingredients indispensables que vam heretar del meu avi. Per això no és una casualitat que en cada ampolla de Vidbertus puguis probar la personalitat de cada raïm i l’ànima de la seva terra. Perquè, si ho penses, les grans històries s’han de viure des de l’origen, no et sembla?

ELVALLÈS1600X829
expogestio-assessorament-1