ULLDEMOLINS

 

 

ULLDEMOLINS

 

logo-DO-Siurana-40-anys-transp
FIRA VIRTUAL DE L’OLI NOU DOP SIURANA
FIRA VIRTUAL DE L’OLI NOU DOP SIURANA
ULLDEMOLINS 750ml

Lot 48€

  • 6 ampolles de 0.75 litres d’oli verge extra DOP Siurana OLI LA LLENA
ULLDEMOLINS 750ml ECO

Lot 57€

  • 6 ampolles de 0.75 litres d’oli verge extra DOP Siurana OLI LA LLENA ECO
ULLDEMOLINS 2L

Lot 81€

  • 6 ampolles de 2 litres d’oli verge extra DOP Siurana OLI LA LLENA
ULLDEMOLINS 5L

Lot 84€

  • 3 ampolles de 5 litres d’oli verge extra DOP Siurana OLI LA LLENA
LOGO-ULLDEMOLINS-16x9 (1)

L’Agrícola d’Ulldemolins Sant Jaume va ser fundada l’any 1953 per un grup de pagesos del poble per tal d’elaborar i comercialitzar la seva producció agrícola. L’entorn del Parc Natural de la Serra del Montsant i la Serra de la Llena, a una altitud de 650 m, juntament amb el microclima de la zona, ens permeten obtenir uns olis i uns vins molt característics i apreciats.

L’oli d’oliva verge extra ecològic “Oli La Llena” DOP Siurana , és un suc d’oliva natural 100% d’oliva arbequina de cultiu ecològic, obtingut mecànicament, mitjançant el procés d’extracció en fred i certificat pel Consell Català de la Producció Ecològica (CCPAE), el qual garanteix que els productes no han estat contaminats amb pesticides ni transgènics.

L’oli d’oliva verge extra de producció integrada (PI) DOP Siurana , és un suc d’oliva natural 100 % d’oliva arbequina de cultiu de producció integrada, obtingut mecànicament, mitjançant el procés d’extracció en fred i certificat pel Consell Català de la Producció Integrada (CCPI).

ELVALLÈS1600X829
expogestio-assessorament-1