QUI SOM

Introducció

L’Estat d’Alarma decretat el passat 13 de març en motiu del coronavirus ha precipitat un seguit d’iniciatives virtuals en tots els àmbits personals i professionals.

A nivell firal i comercial ha provocat que gran part de la venda dels petits productors i elaboradors artesans hagi estat en format digital (web, whatsap, correu, etc…)

Què és firesvirtuals.cat

El portal www.firesvirtuals.cat neix amb la voluntat de donar un context de referència per al consumidor final on trobar l’autenticitat dels productes d’una fira sense haver-s’hi de desplaçar.

La creació d’aquest entorn web permet:
• Continuar donant servei de venda directa independentment de si la fira es suspèn.
• Complementar la venda a la fira presencial amb una oferta virtual.
• Generar un calendari estable i constant de fires temàtiques.

Qui ho organitza

Expogestió som una empresa que portem més de quaranta anys gestionant fires, mercats i esdeveniments gastronòmics de tot tipus.

Treballem principalment per a administracions fent la gestió de fires com la Fira de la Candelera de Molins de Rei, La Fira de Sant Isidre de Viladecans, la Fira i Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat, La Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, La Fira de Novembre i la Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú, La Fira de l’Espàrrec de Gavà, La Fira de primavera de Martorell, etc…