La teva Fira Virtual

Faqs

Preguntes freqüents

Descobreix què és, com funciona i detalls del nostre model de Fira Virtual d’èxit contrastat.
Contractacio

Contractació

Tota fira ha de tenir avui en día la seva versió Virtual per garantir la seva continuitat.
Contacta
Consultes

Consultes, dubtes i preguntes

No dubtis en contactar amb nosaltres.
FiresVirtuals.cat
Qui som

Qui som

Més de 40 anys gestionant fires, mercats i esdeveniments gastronòmics de tot tipus.
Les fires

Les nostres Fires

Consulta i gaudeix de les fires virtuals ja finalitzades realitzades pel nostre equip.
QUI SOM

Introducció

L’Estat d’Alarma decretat el 13 de març de 2020 en motiu del coronavirus va precipitar un seguit d’iniciatives virtuals en tots els àmbits personals i professionals.

A nivell firal i comercial la pandèmia ha provocat des d’aleshores que gran part de la venda dels petits productors i elaboradors artesans hagi hagut de tendir al format digital (web, whatsap, correu, etc…)

És en aquest entorn, en el que la demanda no ha caigut pero sí ha ha fet la facilitat d’accés del públic al producte de proximitat, on es fa palesa la necessitat d’un portal com firesvirtuals.cat

Què és firesvirtuals.cat

El portal www.firesvirtuals.cat neix amb la voluntat de donar un context de referència per al consumidor final on trobar l’autenticitat dels productes d’una fira sense haver-s’hi de desplaçar.

La creació d’aquest entorn web permet:
• Continuar donant servei de venda directa independentment de si la fira es suspèn.
• Complementar la venda a la fira presencial amb una oferta virtual.
• Generar un calendari estable i constant de fires temàtiques.

Qui ho organitza

Expogestió som una empresa que portem més de quaranta anys gestionant fires, mercats i esdeveniments gastronòmics de tot tipus.

En un moment tant canviant com l’actual varem entomar amb força el repte de cobrir la necessitat de les fires de seguir arribant al seu públic, i podem dir que ho hem aconseguit.

Treballem principalment per a administracions fent la gestió de fires com la Fira de la Candelera de Molins de Rei, La Fira de Sant Isidre de Viladecans, la Fira i Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat, La Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, La Fira de Novembre i la Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú, La Fira de l’Espàrrec de Gavà, La Fira de primavera de Martorell, etc…