La teva Fira Virtual

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Descobreix què és, com funciona i detalls del nostre model de Fira Virtual d’èxit contrastat.
Contractació

Contractació

Tota fira ha de tenir avui en día la seva versió Virtual per garantir la seva continuitat.
Contacta
Consultes, dubtes i preguntes

Consultes, dubtes i preguntes

No dubtis en contactar amb nosaltres.
FiresVirtuals.cat
Qui som?

Qui som

Més de 40 anys gestionant fires, mercats i esdeveniments gastronòmics de tot tipus.
Consulta les nostres Fires

Les nostres Fires

Consulta i gaudeix de les fires virtuals ja finalitzades realitzades pel nostre equip.
 

MOLÍ LA MOLA

 

 

MOLÍ

LA MOLA

 

logo-DO-Siurana-40-anys-transp
FIRA VIRTUAL DE L’OLI NOU DOP SIURANA
FIRA VIRTUAL DE L’OLI NOU DOP SIURANA

FIRA FINALITZADA

LOGO-Moli-la-mola-16x9

 

El mateix dia que es cullen es porten al Molí de la Mola, se’n separen les fulles i altres restes, es renten, es molen amb un molí de martells i es macera la mòlta a baixa temperatura durant una hora i mitja.  La mòlta es processa al decanter que en separa la part sòlida de la líquida, i la líquida se centrifuga per separar l`aigua de l´oli. Finalment, l’oli reposa en tines d´acer inoxidable i es filtra suaument, abans d´embotellar, amb terres diatomees.

Perfil afruitat verd, d’intensitat mitjana-alta. Aromes secundàries típiques de la varietat arbequina amb domini d’herba tallada, connotacions de tomàquet, ametlló i nous verdes. En boca presenta un toc picant i és un pèl dolç, amb una lleugera amargor i una astringència baixa que afavoreix la sensació de dolçor. Final de boca ametllat. El conjunt resulta equilibrat.

Contacta amb nosaltres!
Gestió integral de fies tant presencials com virtuals
BANNERWEBFIRA
Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad