MATÓ D´U

 

 

MATÓ D´U

 

logo-saycheese-transp-1x1-min
MATÓ D´U – Ullastrell – (Vallés Occidental)
mato d´u

 

 

Mató d´U fa molts anys que preserva l’antiga tradició de l’autèntic mató català. Al capdavant hi trobem la mestre artesana Núria, que es qui va començar -l’any 1982- aquesta romàntica aventura que l’ha portat avui a obtenir el reconeixement i admiració dels paladars més exigents i crítics.

La Núria era una Barcelonina que s’establi a Ullastrell, lluny de sorolls i a la vora de la muntanya, i per pura vocació s’inicià en la creació artesanal del genuí mató, guiada per els mestres artesans del poble.A la Granja, cada dia de matinada neixen petites i gustoses obres d’art en forma de mató, recuit o tendral, a més del conegut i especial formatge Cendrat que des de fa menys temps també s’elabora artesanalment. La llet, exclusivament de les millors cabres se selecciona acuradament, ja que n’és un dels secrets de la textura i sabor únics de que gaudeixen els matons de la Nùria.
“A la granja, el temps no compta a l’hora d’oferir-vos uns formatges en que l’única diferencia amb els que menjaven els nostres avis són els estrictes controls que requereix la seva elaboració”.

ELVALLÈS1600X829
expogestio-assessorament-1