MASPUJOLS

 

 

MASPUJOLS

 

logo-DO-Siurana-40-anys-transp
FIRA VIRTUAL DE L’OLI NOU DOP SIURANA
FIRA VIRTUAL DE L’OLI NOU DOP SIURANA
MASPUJOLS 750ml

Lot 48€

  • 6 ampolles de 0.75 litres d’oli verge extra DOP Siurana ROCABRUNA
MASPUJOLS 2L
Lot 81€
  • 6 garrafes de 2 litres d’oli verge extra DOP Siurana ROCABRUNA
MASPUJOLS 5L
Lot 84€
  • 3 garrafes de 5 litres d’oli verge extra DOP Siurana ROCABRUNA
LOGO-ST.ISIDRE-16x9

La Cooperativa Agrícola de Sant Isidre de Maspujols, en un principi anomenada El Sindicat, neix l´any 1909 per la necessitat d´una sèrie de veïns d´elaborar i comercialitzar els seus productes: vi i oli.

La nostra premsa va ser una de les primeres instal·lades a la zona, la qual cosa va suposar un repte, tan pel risc econòmic de la inversió com per la ruptura amb el sistema tradicional d’elaboració. El temps ha donat la raó i avui dia és quasi bé l´únic sistema emprat arreu.

L´oli d´oliva no resta al marge dels avanços de la tècnica, i, si durant els darrers mil·lenis s´obtenia de la manera tradicional, amb  una sèrie d´estris que podien variar el sabor de l´oli (cofins, llargues esperes a ser molturades…), amb la incorporació de moderns equips d´extracció s´ha aconseguit reduir el temps d´espera i l´oli tan sols està en contacte amb elements d´acer inoxidable que en cap cas modifiquen les seves característiques. Com que solament és sotmès a processos mecànics (centrifugacions, filtratges…) l´oli extra verge és un veritable suc d´oliva: un producte cent per cent natural.

ELVALLÈS1600X829
expogestio-assessorament-1