MAS ROVIRA

 

 

MAS

ROVIRA

 

logo-saycheese-transp-1x1-min
MAS ROVIRA – Sora – (Osona)
Google-Mas Rovira logo 2

 

Mas Rovira està situada a Sora, al nord de la comarca d’Osona, limitant amb el Ripollès, un petit poble ramader amb moltes pastures en un entorn privilegiat envoltat de serralades i muntanyes, que dóna un microclima únic i doni per madurar formatges i obtenir un sabor excepcional.

L’origen del logotip de la nostra formatgeria, és la marca de foc que es feia servir antigament a la nostra masia per marcar i identificar les ovelles, datada de l’any 1845. La tipografia de les lletres utilitzades a la marca comercial, és una rèplica de les que va escriure el nostre besavi a la façana de la casa familiar. La integració de la marca de foc i la tipografia, ligas a la nostra història familiar és el que dóna fruit, valor i continuació a les nostres arrels.
Partint d’una llet d’alta qualitat provinent de pastures properes a la nostra formatgeria, elaborem els nostres formatges artesanalment i amb compromís amb les nostres terres. Formatges de llet de vaca, de cabra o d’ovella que no et deixaran indiferent..

ELVALLÈS1600X829
expogestio-assessorament-1