LÀCTICS CASA PORTELLA

 

 

LÀCTICS

CASA PORTELLA

 

logo-saycheese-transp-1x1-min
LÀCTICS CASA PORTELLA – Vandellòs (Baix Camp)
LOGO-CasaPortella blanc

ALàctics Portella treballem exclusivament amb llet de cabra Florida, raça autòctona nacional. El nostre proveïdor és un jove ramader amb el qual compartim, no només la formació universitària, sinó la vinculació al territori de Tarragona.

La seva explotació ramadera està situada a la comarca de la Ribera d’Ebre, a tan sols 38 km del nostre obrador. Les cabres reben una alimentació equilibrada i són criades respectant escrupolosament la normativa actual en matèria de sanitat i benestar animal. El fet de treballar amb una matèria primera que compleix totes les garanties sanitàries ens permet elaborar els nostres formatges amb llet crua.
Després de cursar estudis superiors en agronomia i ciència alimentaria, dos joves germans (Meritxell i Jesús) emprenem la creació de Làctics Portella, una empresa arrelada al territori.
El nom de l’empresa sorgeix de la casualitat: Portella és tant un pas de muntanya ubicat al municipi de Vandellòs (zona d’origen de la nostra família materna); com la casa pairal de la nostra família paterna, procedent del Pirineu Aragonès.

ELVALLÈS1600X829
expogestio-assessorament-1