LA FRASERA

 

 

LA

FRASERA

 

logo-saycheese-transp-1x1-min
LA FRASERA – Castellet de Dalt – Vacarisses – (Vallès Occidental)
LOGO-La Frasera blanc

A la Formatgeria La Frasera elaborem formatges artesanals amb llet de cabra a l’estil tradicional, recuperant el sabor, textura i aroma dels formatges de sempre. La nostra dedicació i afecte ens permet obtenir uns productes naturals, bons i de qualitat.

El projecte neix en el context de recuperació d’un espai natural i rural en la població de Vacarisses. Estem ubicats en la finca La Frasera, envoltants de més 50 hectàrees de boscos i camps de conreu. Les actuacions que s’estan portant a terme són la plantació d’oliveres ecològiques, rehabilitació de la masia com a espai de turisme rural. Dintre d’aquest projecte, iniciem l’activitat d’elaboració de formatges a l’octubre de 2015, elaborant formatges a l’estil tradicional amb llet crua de cabra.

Ubicada en un entorn natural privilegiat, convidem a visitar-nos per conèixer les nostres instal·lacions i tastar els nostres formatges. Disposem d’un espai de botiga per a la venda directa. També podeu fer una passejada per la finca i gaudir de les
magnífiques vistes del Massís de Montserrat.

Actualment participem en el projecte del Parc Rural del Montserrat que té, entre
d'altres objectius, posar en valor i diferenciar els productes agraris i artesans produïts
en el territori.

ELVALLÈS1600X829
expogestio-assessorament-1