CELLER LA BOTERA

Logo-celler-la-botera

El celler La Botera neix l’any 1986 a Batea (Terra Alta) amb la vocació de transformar i comercialitzar el fruit produït pels seus socis, tots pagesos que viuen en primera persona el món de la vinya i del vi.

Als seus inicis La Botera només comercialitza vins a l’engròs, i en l’actualitat ofereix vins embotellats joves blancs, rosats, negres i criances de gran qualitat amb les característiques i la diferenciació que els imprimeix la Denominació d’Origen Terra Alta.

El Celler La Botera aposta pel comerç de proximitat i el respecte pel medi ambient i és fidel a la seva filosofia de treball que l’ha transformat en una empresa capaç de garantir l’ecosostenibilitat en el territori. Actualment l’equip de professionals que hi treballa ha fet crèixer el celler i ha ampliat notablement la seva cohesió humana. Res hi ha millor que poder assaborir el fruit obtingut del nostre treball al camp. Ens sentim compromesos amb la terra, ens satisfà treballar per millorar.

Actualment La Botera és en mans de la segona generació que, sense deixar enrere la gran passió heretada dels pares i creient amb fermesa en la gran qualitat de la nostra matèria primera, hem fet un pas endavant i, el 2017 vam decidir invertir en la construcció del nou celler, un edifici de 4 plantes equipat amb les últimes tecnologies.

ELVALLÈS1600X829
expogestio-assessorament-1