FORMATGES CAMPS

 

 

FORMATGES

CAMPS

 

logo-saycheese-transp-1x1-min
FORMATGES CAMPS – El palau d´Anglesola – (Pla d´Urgell)
FORMATGERIA CAMPS

Formatges Camps es una petita formatgeria consolidada de caràcter familiar, fundada pels fills d´una família de tradició agrícola-ramadera de diverses generacions, vam decidir fer formatges per donar un valor afegit al tant poc valorat mon agropecuari, i satisfer la demanda d´un bon formatge tal i com sabien fer els nostres avantpassats.

Actualment estem fent setze tipus diferents de formatges, principalment de llet crua. I estem molt contents d’haver rebut varis premis importants (World Cheese Awards). A Formatges Camps tenim un ramat propi de 300 cabres de la raça Murciano/Granadina. Tot el farratge que donem a les nostres cabres està produït a la comarca, ja siguin finques pròpies o directament al pagès. I els pinso està compost per una barreja de cereals en gra sencer, que ens el prepara la cooperativa del poble.
La nostra filosofia es fer km0 i/o proximitat, i fer-ho tot el més natural possible i intervenir el mínim possible tant el maneig de les cabres, com en el procés d´elaboració i maduració dels formatges.

ELVALLÈS1600X829
expogestio-assessorament-1