PROGRAMACIÓ LÚDICA VIRTUAL
DOP SIURANA
PROGRAMACIÓ
LÚDICA VIRTUAL
![logo-DO-Siurana-40-anys-transp logo-DO-Siurana-40-anys-transp](https://firesvirtuals.cat/wp-content/uploads/2020/11/logo-DO-Siurana-40-anys-transp.png)
GLOPETS D’OLI
![Anna Genís - Llepadits Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20](https://firesvirtuals.cat/wp-content/uploads/2020/11/Anna-Genís-Llepadits-Fira-Virtual-Oli-Nou-DOP-Siurana-20.jpg)
Dissabte 28 a les 12h
Recepta: Pastissets de Tortosa amb moniato
Recepta amb Anna Genís del blog Llepadits
DIA: dissabte 28 de novembre
HORA: a les 12h
![Mònica Usart Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20](https://firesvirtuals.cat/wp-content/uploads/2020/11/Mònica-Usart-Fira-Virtual-Oli-Nou-DOP-Siurana-20.jpg)
Dissabte 28 a les 17h
Conversa: Novembre, temps d’oli
Conversa amb Mònica Usart i Toni Galceran
ON: perfil d’instagram de la @monicausart
DIA: dissabte 28 de novembre
HORA: a les 17h
![Nani Nolla i Ruth Troyano Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20](https://firesvirtuals.cat/wp-content/uploads/2020/11/Nani-Nolla-i-Ruth-Troyano-Fira-Virtual-Oli-Nou-DOP-Siurana-20.jpg)
Diumenge 29 a les 13h
Receptes de vida
Recepta amb Nani Nolla del blog LaCuinaVioleta
DIA: diumenge 29 de novembre
HORA: a les 13h
![Carme Ruscalleda Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20](https://firesvirtuals.cat/wp-content/uploads/2020/11/Carme-Ruscalleda-Fira-Virtual-Oli-Nou-DOP-Siurana-20.jpg)
Divendres 20 a les 19h
Conversa: De l'olivera a la cuina
Conversa entre Carme Ruscalleda i Francesc Baiges
DIA: divendres 20 de novembre
HORA: a les 19h
![Xavi Soriano Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20](https://firesvirtuals.cat/wp-content/uploads/2020/11/Xavi-Soriano-Fira-Virtual-Oli-Nou-DOP-Siurana-20.jpg)
Dissabte 21 a les 20h
Recepta: Confitat de bolets
Recepta amb Xavier Soriano del blog Flavorcook
DIA: dissabte 21 de novembre
HORA: a les 20h
![Ada Parellada Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20](https://firesvirtuals.cat/wp-content/uploads/2020/11/Ada-Parellada-Fira-Virtual-Oli-Nou-DOP-Siurana-20.jpg)
Diumenge 22 a les 19h
Recepta: Sablée d'oli amb brandada de bacallà
Recepta amb Ada Parellada
ON: perfil d’instagram de la @adaparellada
DIA: diumenge 22 de novembre
HORA: a les 19h
![Eudald Salvat Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20](https://firesvirtuals.cat/wp-content/uploads/2020/11/Eudald-Salvat-Fira-Virtual-Oli-Nou-DOP-Siurana-20.jpg)
Divendres 13 a les 19h
Conversa: FAQS d’oli
Conversa amb Eudald Salvat
ON: perfil d’instagram de la @DOP_Siurana
DIA: divendres 13 de novembre
HORA: a les 19h
![Montse Bertràn Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20](https://firesvirtuals.cat/wp-content/uploads/2020/11/Montse-Bertràn-Fira-Virtual-Oli-Nou-DOP-Siurana-20.jpg)
Dissabte 14 a les 13h
Recepta: Escudella d'oli d'oliva verge extra
Recepta amb Montse Bertràn del blog FemCuinetes
ON: perfil d’instagram de @montse_femcuinetes
DIA: dissabte 14 de novembre
HORA: a les 13h
![Pep Nogué Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20](https://firesvirtuals.cat/wp-content/uploads/2020/11/Pep-Nogué-Fira-Virtual-Oli-Nou-DOP-Siurana-20.jpg)
Diumenge 15 a les 12h
Recepta: Cruixent d'oli
Recepta amb Pep Nogué, gastrònom i cuiner
Recepta de cruixent d'oli, Coca fina de llom de conill confitat, Moniato amb vinagreta tèbia de mel, Cremós de xocolata negra
ON: perfil d’instagram de @pepnogue
DIA: diumenge 15 de novembre
HORA: a les 12h
La Denominació d´Origen Siurana certifica els olis elaborats per 32 molins i cooperatives els quals són de la màxima qualitat, cent per cent suc natural d’oliva sense defectes provinents de la molta de l’oliva arbequina cultivada a les comarques de l’Alt i Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Ribera d’Ebre, Priorat i Tarragonès
Acte de presentació de la collita 2020-2021 de l’oli nou. Nomenament del Dr. Bonaventura Clotet com a padrí del CR DOP Siurana per la temporada 20/21. Intervenció d’Antoni Galceran, la Sra Àngels Calvo Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya i la Sra Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona. Condueix l’acte Montserrat Gelonch de la DOP Siurana.
Clotxa, salsa de calçots, arrossejat, arròs amb conill i safrà, xatonada, truita amb suc, coca de recapte, neu d’oli, croquetes … i molt més en aquesta llista de reproducció de YouTube.
Amb el títol “De l´olivera a la cuina”, coneixerem diferents tipus d´olis, les seves principals propietats, així com tot el procés desde que es recull l´oliva fins que el gaudim a taula.
Una xerrada imprescindible per a tots aquells interesats en adentrar-vos una mica més en el apassionant univers de l´oli i conèixer el seu us a les principals cuines del món.
Cap al final del video gaudirem d´un petit tast profesional de diversos olis de la DO Siurana. Coneixerem com cal procedir per fer aquest tast per poder explicar les principals característiques i virtuds dels diferents olis que tastarem.
Una recepta fàcil que podeu gaudir en aquestes nits fredes d´hivern. Animeu-vos i proveu de repetirla a casa, però sobretot no oblideu començar afegint força oli de la DOP Siurana a l´olla!
El compromís de la DOP Siurana amb la qualitat i els valors de la nostra cultura , feu que el Consell Regulador instaurarés una beca amb l’objectiu de distingir la sensibilitat i la valoració del producte, l’oli d’oliva verge extra DOP Siurana dirigit al projecte i/o treball de síntesi que destaqués en la seva aplicació dins el projecte corresponent.
Pastissets de Tortosa amb moniato amb Anna Genís
Mònica Usart i Toni Galceran conversen sobre l’impacte de la meteorologia amb les oliveres, oliva i oli DOP Siurana
Nani Nolla i Ruth Troyano ens parlen de la seva experiència a la cuina amb oli DOP Siurana. Receptes de vida.
FERRAN AGUILAR
És un fotògraf polivalent ja que en els últims deu anys s’ha dedicat a investigar en camps tan diversos com: la fotografia documental, gastronòmica, retrat i reportatge.