La teva Fira Virtual

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Descobreix què és, com funciona i detalls del nostre model de Fira Virtual d’èxit contrastat.
Contractació

Contractació

Tota fira ha de tenir avui en día la seva versió Virtual per garantir la seva continuitat.
Contacta
Consultes, dubtes i preguntes

Consultes, dubtes i preguntes

No dubtis en contactar amb nosaltres.
FiresVirtuals.cat
Qui som?

Qui som

Més de 40 anys gestionant fires, mercats i esdeveniments gastronòmics de tot tipus.
Consulta les nostres Fires

Les nostres Fires

Consulta i gaudeix de les fires virtuals ja finalitzades realitzades pel nostre equip.

 

PROGRAMACIÓ LÚDICA VIRTUAL

DOP SIURANA

 

PROGRAMACIÓ

LÚDICA VIRTUAL

logo-DO-Siurana-40-anys-transp
FIRA VIRTUAL DE L’OLI NOU DOP SIURANA
FIRA VIRTUAL DE L’OLI NOU DOP SIURANA
PROGRAMACIÓ GLOPETS D’OLI
PROGRAMACIÓ
GLOPETS D’OLI
Anna Genís - Llepadits Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20

Dissabte 28 a les 12h

Recepta: Pastissets de Tortosa amb moniato

Recepta amb Anna Genís del blog Llepadits

ON: perfil d’instagram de la @llepadits
DIA: dissabte 28 de novembre
HORA: a les 12h
Mònica Usart Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20

Dissabte 28 a les 17h

Conversa: Novembre, temps d’oli

Conversa amb Mònica Usart i Toni Galceran

ON: perfil d’instagram de la @monicausart
DIA: dissabte 28 de novembre
HORA: a les 17h

Nani Nolla i Ruth Troyano Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20

Diumenge 29 a les 13h

Receptes de vida

Recepta amb Nani Nolla del blog LaCuinaVioleta

ON: perfil d’instagram de la @nani_nolla
DIA: diumenge 29 de novembre
HORA: a les 13h
Carme Ruscalleda Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20

Divendres 20 a les 19h

Conversa: De l'olivera a la cuina

Conversa entre Carme Ruscalleda i Francesc Baiges

ON: perfil d’instagram de la @carme.ruscalleda
DIA: divendres 20 de novembre
HORA: a les 19h
Xavi Soriano Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20

Dissabte 21 a les 20h

Recepta: Confitat de bolets

Recepta amb Xavier Soriano del blog Flavorcook

ON: perfil d’instagram de la @flavorcook
DIA: dissabte 21 de novembre
HORA: a les 20h
Ada Parellada Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20

Diumenge 22 a les 19h

Recepta: Sablée d'oli amb brandada de bacallà

Recepta amb Ada Parellada

Recepta de Sablée d'oli amb brandada de bacallà, samfaina i oli de menta
ON: perfil d’instagram de la @adaparellada
DIA: diumenge 22 de novembre
HORA: a les 19h
Eudald Salvat Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20

Divendres 13 a les 19h

Conversa: FAQS d’oli

Conversa amb Eudald Salvat

ON: perfil d’instagram de la @DOP_Siurana
DIA: divendres 13 de novembre
HORA: a les 19h

Montse Bertràn Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20

Dissabte 14 a les 13h

Recepta: Escudella d'oli d'oliva verge extra

Recepta amb Montse Bertràn del blog FemCuinetes

ON: perfil d’instagram de @montse_femcuinetes
DIA: dissabte 14 de novembre
HORA: a les 13h

Pep Nogué Fira Virtual Oli Nou DOP Siurana 20

Diumenge 15 a les 12h

Recepta: Cruixent d'oli

Recepta amb Pep Nogué, gastrònom i cuiner

Recepta de cruixent d'oli, Coca fina de llom de conill confitat, Moniato amb vinagreta tèbia de mel, Cremós de xocolata negra
ON: perfil d’instagram de @pepnogue
DIA: diumenge 15 de novembre
HORA: a les 12h

 

 

 

VÍDEOS
Benvinguda de la Consellera
La Hble. Sra. Teresa Jordà i Roura consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del govern de Catalunya us dóna la benvinguda a aquesta edició virtual de la Fira de l’Oli Nou de la DOP Siurana 2020 que tindrá lloc de 12 al 30 de novembre.
La Denominació d´Origen Siurana certifica els olis elaborats per 32 molins i cooperatives els quals són de la màxima qualitat, cent per cent suc natural d’oliva sense defectes provinents de la molta de l’oliva arbequina cultivada a les comarques de l’Alt i Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Ribera d’Ebre, Priorat i Tarragonès
Acte de presentació de la collita 2020/2021

Acte de presentació de la collita 2020-2021 de l’oli nou. Nomenament del Dr. Bonaventura Clotet com a padrí del CR DOP Siurana per la temporada 20/21. Intervenció d’Antoni Galceran, la Sra Àngels Calvo Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya i la Sra Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona. Condueix l’acte Montserrat Gelonch de la DOP Siurana.

Maria Nicolau i l’oli d’oliva (Catalan Food – Prodeca)
La Maria Nicolau és una cuinera amb un llarg recorregut pels fogons de casa nostra…fa una cuina honesta i sense pretensions amb la voluntat d’acostar i divulgar l’essència de la cuina catalana a tothom. Sempre té un moment per a col•laborar en tot allò que impliqui la recuperació de la cuina domèstica i tradicional del nostre país. Ho ha fet a ràdios, premsa i televisió i en el vídeo que teniu davant, podeu captar l’essència i la importància de l’oli a la seva cuina. És una gravació que va fer pel programa Catalan Food de Prodeca i que ens ve molt de gust ensenyar-vos.
92740D06-B60A-414A-AFC7-310CB7D0E209
Receptes OliTu
Descobreix les receptes tradicionals de les diferents comarques que formen la DOP Siurana explicades pas a pas per a que puguis fer-les a casa teva…amb el nostre oli, clar!!!

Clotxa, salsa de calçots, arrossejat, arròs amb conill i safrà, xatonada, truita amb suc, coca de recapte, neu d’oli, croquetes … i molt més en aquesta llista de reproducció de YouTube.

Fira Virtual de l’Oli Nou DOP Siurana
Des del Consell Regulador de la DOP Siurana, s’ha apostat per la comercialització online de forma conjunta, com a complement als canals de venda directa que ja tenen les diverses cooperatives i molins, i als comerços, mercat i establiments de la ciutat, que cada cop més aposten per l’oli nou DOP Siurana com un referent de qualitat en aquestes dates. Amb aquest nou canal de comercialització ampliem l’abast geogràfic de les nostres fires tradicionals, i possibilitem que davant de restriccions de mobilitat es pugui comprar aquest producte de qualitat, de km0, de temporada i dels nostres pagesos i pageses, còmodament des de casa, al millor preu.
Xerrada amb Carme Ruscalleda i Francesc Baiges
Ja podeu gaudir de la xerrada entre la cuinera Carme Ruscalleda i el productor de la DO Siurana Francesc Baiges que va tenir lloc el passat 20 de novembre, en el marc de la programació de Glopets d´Oli que podeu consultar en la part superior la página.
Amb el títol “De l´olivera a la cuina”, coneixerem diferents tipus d´olis, les seves principals propietats, així com tot el procés desde que es recull l´oliva fins que el gaudim a taula.
Una xerrada imprescindible per a tots aquells interesats en adentrar-vos una mica més en el apassionant univers de l´oli i conèixer el seu us a les principals cuines del món.
FAQS d´oli amb Eudald Salvat
El color de l´oli es un distintiu de qualitat? Oli filtrat o sense filtar?Les olivas millor collides de l´arbre o de terra?… Sens dubte l´enginyer agrícola Eudald Salvat, és tota una eminència en el món de l´oli. En aquest video queden resoltes aquestes i moltres altres dubtes al voltant de l´oli.
Cap al final del video gaudirem d´un petit tast profesional de diversos olis de la DO Siurana. Coneixerem com cal procedir per fer aquest tast per poder explicar les principals característiques i virtuds dels diferents olis que tastarem.
Receptes amb Montse Bertran
La Montse Bertran del blog Fem Cuinetes ens cuinarà una recepta de d´Escudella d´oli d´oliva de la DOP Siurana amb cigrons, arròs, fideus, verdures, ametlles, alls i pa integral torrat.
Una recepta fàcil que podeu gaudir en aquestes nits fredes d´hivern. Animeu-vos i proveu de repetirla a casa, però sobretot no oblideu començar afegint força oli de la DOP Siurana a l´olla!
Recepta amb Pep Nogué, gastrònom i cuiner
Recepta de cruixent d’oli, Coca fina de llom de conill confitat, Moniato amb vinagreta tèbia de mel, Cremós de xocolata negra
Fira DOP Siurana – Canal Reus TV
El programa Temps d’Oli 2020 de Canal Reus TV parla de la Fira Virtual de l’Oli Nou DOP Siurana. Entrevista amb la Cap de Comunicació DOP Siurana, Montserrat Gelonch sobre la virtualització de la Fira aquest any 2020 degut a la pandèmia.
Recepta de Can Corder de Reus
En Gerard Vilarnau del restaurant Can Coder ens prepararà unes gambes a l´allet. Per fer aquest plat necessitarem gamba vermella, all, bitxo, una mica de julivert i sobretot un bon oli de DOP Siurana per fer la base d´aquest plat, tant senzill com exquisit. En tant sols 5 minuts podrem gaudir del plat a taula, bon profit!
Pa de Mestral amb Xavi Pàmies
És un projecte nascut temps abans fruit de l’esforç i de sumar voluntats: involucrar els pagesos de la Conca de Barberà des de la cooperativa de COPERAL, els forners a través dels gremis i el DARP amb la innovació; també l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Cambrils en la formació dels estudiants en el coneixement i realització d’aquest pà. Sinèrgia entre tots els sectors van aconseguir canviar el cultiu tradicional del blat per a pinso a panificable, amb més valor afegit, i es mòlt al molí Poquet, i s’elabora en cada comarca amb oli d’oliva verge extra de la seva DOP i sal del Delta de l’Ebre…

El compromís de la DOP Siurana amb la qualitat i els valors de la nostra cultura , feu que el Consell Regulador instaurarés una beca amb l’objectiu de distingir la sensibilitat i la valoració del producte, l’oli d’oliva verge extra DOP Siurana dirigit al projecte i/o treball de síntesi que destaqués en la seva aplicació dins el projecte corresponent.

Recepta amb Anna Genís del blog Llepadits
Glopets d’Oli DOP Siurana – Receptes:
Pastissets de Tortosa amb moniato amb Anna Genís
Conversa amb Mònica Usart i Toni Galceran
Glopets d’Oli DOP Siurana – Converses:
Mònica Usart i Toni Galceran conversen sobre l’impacte de la meteorologia amb les oliveres, oliva i oli DOP Siurana
Conversa amb Nani Nolla i Ruth Troyano
Glopets d’Oli DOP Siurana – Converses
Nani Nolla i Ruth Troyano ens parlen de la seva experiència a la cuina amb oli DOP Siurana. Receptes de vida.
FOTOGRAFIES DE FERRAN AGUILAR
FOTOGRAFIES DE
FERRAN AGUILAR
Fotògraf Naturalista i consultor ambiental, neix a Tarragona el 1969. Els seus treballs se centren en documentar la biodiversitat natural relacionant-la amb les històries humanes. Utilitza la fotografia com un llenguatge en pro de la conservació, relacionant els paisatges, les cultures i les espècies d’éssers vius i buscant històries en què interactuïn tots ells.
És un fotògraf polivalent ja que en els últims deu anys s’ha dedicat a investigar en camps tan diversos com: la fotografia documental, gastronòmica, retrat i reportatge.
Contacta amb nosaltres!
Gestió integral de fies tant presencials com virtuals
BANNERWEBFIRA
Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad