MOLĆ LA MOLA
MOLĆ
LA MOLA
El mateix dia que es cullen es porten al MolĆ de la Mola, seān separen les fulles i altres restes, es renten, es molen amb un molĆ de martells i es macera la mĆ²lta a baixa temperatura durant una hora i mitja.Ā La mĆ²lta es processa al decanter que en separa la part sĆ²lida de la lĆquida, i la lĆquida se centrifuga per separar l`aigua de lĀ“oli. Finalment, lāoli reposa en tines dĀ“acer inoxidable i es filtra suaument, abans dĀ“embotellar, amb terres diatomees.
Perfil afruitat verd, dāintensitat mitjana-alta. Aromes secundĆ ries tĆpiques de la varietat arbequina amb domini dāherba tallada, connotacions de tomĆ quet, ametllĆ³ i nous verdes. En boca presenta un toc picant i Ć©s un pĆØl dolƧ, amb una lleugera amargor i una astringĆØncia baixa que afavoreix la sensaciĆ³ de dolƧor. Final de boca ametllat. El conjunt resulta equilibrat.