CELLER LA BOTERA
El celler La Botera neix lāany 1986 a Batea (Terra Alta) amb la vocaciĆ³ de transformar i comercialitzar el fruit produĆÆt pels seus socis, tots pagesos que viuen en primera persona el mĆ³n de la vinya i del vi.
Als seus inicis La Botera nomĆ©s comercialitza vins a lāengrĆ²s, i en lāactualitat ofereix vins embotellats joves blancs, rosats, negres i criances de gran qualitat amb les caracterĆstiques i la diferenciaciĆ³ que els imprimeix la DenominaciĆ³ dāOrigen Terra Alta.
El Celler La Botera aposta pel comerƧ de proximitat i el respecte pel medi ambient i Ć©s fidel a la seva filosofia de treball que lāha transformat en una empresa capaƧ de garantir lāecosostenibilitat en el territori. Actualment lāequip de professionals que hi treballa ha fet crĆØixer el celler i ha ampliat notablement la seva cohesiĆ³ humana. Res hi ha millor que poder assaborir el fruit obtingut del nostre treball al camp. Ens sentim compromesos amb la terra, ens satisfĆ treballar per millorar.
Actualment La Botera Ć©s en mans de la segona generaciĆ³ que, sense deixar enrere la gran passiĆ³ heretada dels pares i creient amb fermesa en la gran qualitat de la nostra matĆØria primera, hem fet un pas endavant i, el 2017 vam decidir invertir en la construcciĆ³ del nou celler, un edifici de 4 plantes equipat amb les Ćŗltimes tecnologies.