La teva Fira Virtual

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Descobreix què és, com funciona i detalls del nostre model de Fira Virtual d’èxit contrastat.
Contractació

Contractació

Tota fira ha de tenir avui en día la seva versió Virtual per garantir la seva continuitat.
Contacta
Consultes, dubtes i preguntes

Consultes, dubtes i preguntes

No dubtis en contactar amb nosaltres.
FiresVirtuals.cat
Qui som?

Qui som

Més de 40 anys gestionant fires, mercats i esdeveniments gastronòmics de tot tipus.
Consulta les nostres Fires

Les nostres Fires

Consulta i gaudeix de les fires virtuals ja finalitzades realitzades pel nostre equip.

CELLER LA BOTERA

Logo-celler-la-botera

El celler La Botera neix l’any 1986 a Batea (Terra Alta) amb la vocació de transformar i comercialitzar el fruit produït pels seus socis, tots pagesos que viuen en primera persona el món de la vinya i del vi.

Als seus inicis La Botera només comercialitza vins a l’engròs, i en l’actualitat ofereix vins embotellats joves blancs, rosats, negres i criances de gran qualitat amb les característiques i la diferenciació que els imprimeix la Denominació d’Origen Terra Alta.

El Celler La Botera aposta pel comerç de proximitat i el respecte pel medi ambient i és fidel a la seva filosofia de treball que l’ha transformat en una empresa capaç de garantir l’ecosostenibilitat en el territori. Actualment l’equip de professionals que hi treballa ha fet crèixer el celler i ha ampliat notablement la seva cohesió humana. Res hi ha millor que poder assaborir el fruit obtingut del nostre treball al camp. Ens sentim compromesos amb la terra, ens satisfà treballar per millorar.

Actualment La Botera és en mans de la segona generació que, sense deixar enrere la gran passió heretada dels pares i creient amb fermesa en la gran qualitat de la nostra matèria primera, hem fet un pas endavant i, el 2017 vam decidir invertir en la construcció del nou celler, un edifici de 4 plantes equipat amb les últimes tecnologies.

FIRA FINALITZADA

Contacta amb nosaltres!
Gestió integral de fies tant presencials com virtuals
BANNERWEBFIRA
Aquesta web utilitza cookies per al seu funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad